Sarı-kırmızılı cephede adeta bir yıldızlar geçidi yaşanıyor. Yönetimin, Manchester United'ın beyni Bruno Fernandes için 35 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra oyuncuya yıllık 20 milyon euro teklif edeceği kaydedildi

Ada'daki bir diğer hedef ise Phil Foden. Galatasaray'ın, Manchester City'yi ikna etmek adına şarta bağlı opsiyonlarla kiralama teklifini 40-50 milyon euro seviyelerine kadar çıkaracağı öğrenildi.

Forvet hattında da hummalı bir çalışma var. Osimhen'in ardına +4 kuralına uygun bir isim arayan yönetimin, Nantes'tan 23 yaşındaki Matthis Abline için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini ilettiği vurgulandı.

Fransa defterindeki bir diğer isim Amine Gouiri için ise Marsilya'ya 15 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonlu 3. kiralama teklifi sunuldu.

Bu arada Mohamed Salah'ın menajerinin yüzde 35 komisyon isteyip oyuncuyu Galatasaray'a önermesi yönetimin anında kapıları kapatmasıyla sonuçlandı.

Fenerbahçe'de ise hem gelenler hem gidenler için baş döndürücü bir trafik var. Al-Ahli kulübünün Kerem Aktürkoğlu için tam 35 milyon euroyu gözden çıkardığı aktarıldı. Yönetimin bu astronomik teklife sıcak baktığı, son kararın ise bütünüyle oyuncuya bırakıldığı ifade edildi.

Suudi Arabistan rüzgarı Sofyan Amrabat için de esiyor. Al-Qadsiah'ın 20 milyon euroluk teklifinin ardından Al-Ittihad'in de benzer bir hamleyle masaya geleceği belirtildi.

Hücum hattında ise Serhou Guirassy transferi için düğmeye basıldı; teknik ekipten Nuri Şahin'in hem oyuncu hem de Borussia Dortmund cephesiyle temas kurması istendi.

Brezilyalı yıldız Talisca için Corinthians nabız yoklarken, yönetimin Gornik Zabrze rövanş karşılaşmasının hemen ardından masaya oturacağı ve haftaya sıcak gelişmeler yaşanacağı bildirildi.

Siyah-beyazlı camia nefesini tuttu. Serdal Adalı'nın, Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın menajerine yüzde 12'lik son komisyon teklifini sunduğu ve bu tarihi transferin en geç yarına kadar noktalanmasının beklendiği kaydedildi.

Öte yandan yerli rotasyonu için Başakşehir'in oyuncusu Berkay Özcan ile prensipte el sıkışıldı.

Trabzonspor'da kanat transferi için gaza basıldı. Bordo-mavili kurmaylar Osorio'yu ikna turlarına devam ederken, Tsygankov ile görüşmelerin sürdüğü ve Prestianni için yeni bir teklifin yolda olduğu dikkat çekti.

Tüm bu devasa bütçeli hareketliliğin gölgesinde Kocaelispor'un da bonservisi elinde olan Berkan Kutlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamaya çok yakın olduğu ifade edildi.

Yorumlar
Editör Hakkında