Çankırı-Kastamonu kara yolunda meydana gelen kazada pancar yüklü bir tırın devrilmesi sonucu sürücü ağır yaralandı.

Yücel E. idaresindeki 06 DIF 726 plakalı tır, İndağı mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yan yattı. Devrilen tırdan yola savrulan pancarlar, karşı şeritten geçen bir otomobile çarparak maddi hasara yol açtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan tır sürücüsü Yücel E., ilk müdahalesinin ardından Ilgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı, buradan da Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yola saçılan pancarlar nedeniyle kara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede ulaşım yeniden normale döndü.

Kaynak: AA