Karadeniz'in zorlu coğrafyası bir kez daha "verilmiş sadakaları varmış" dedirten bir kazaya sahne oldu. Artvin yollarında her sürücünün korkulu rüyası olan kaya düşmesi riski, bu kez İbrikli mevkiinde gerçeğe dönüştü. Dağdan kopup gelen kaya parçaları, içinde can taşıyan bir minibüsü hedef aldı. Olay yerini görenler, tavanı parçalanmış aracı incelediğinde gözlerine inanamazken, içeriden sağ çıkanlar için "büyük mucize" yorumları yapıldı.

Tavanı Delip Koltukların Arasına Düştü
Korku dolu anlar, Ramazan A. yönetimindeki 08 M 0226 plakalı yolcu minibüsü seyir halindeyken yaşandı. Artvin-Borçka kara yolunda ilerleyen araç, yamaçtan kopan kaya kütlelerinin altında kaldı. Büyük bir gürültüyle düşen taşlar, minibüsün tavanını kağıt gibi yırtarak araç içine girdi.

Olay sırasında araçta bulunan sürücü ve 2 yolcu, saniyelerle ifade edilebilecek bir şans eseri, üzerlerine yağan taşlardan yara almadan kurtulmayı başardı. Kayaların yolcu koltuklarını ezdiği manzara, olası bir facianın ne kadar yakın olduğunu gözler önüne serdi.

Yol Ulaşıma Kapandı
Diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve karayolları ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, mucize eseri yaralanmayan 3 kişiyi kontrol ederken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.






