milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

29 MAY 2012 SAL
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • KRAMPLARI ÇÖZÜCÜ,TESKİN EDİCİ,(ÇANOTU)
  • VÜCUDA ŞİFA KAYNAĞI(ÇEMENOTU)
  • DALGA ASKERİ AŞAMADI
  • SİYONİST KATİLLER TUTUKLANABİLİR
  • ÜMMET, İSLAM BİRLİĞİ'Nİ BEKLİYOR
  • KADIN GARSON ZORUNLULUĞU
  • DEVLET DE ÖZAL'IN ÖLÜMÜNÜ ŞÜPHELİ BULDU
  • YA ALLAH!
  • YENİ BİR DÜZEN KURMANIN VAKTİ GELDİ
  • MÜSLÜMAN GENÇLER İSTANBUL'DA BULUŞTU

Zirvedeyim

08 EKİM 2011
CMT 01:20

[-] Normal [+]
  • Spor
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Yorum Yaz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de futbolculuk döneminin ardından teknik direktörlük görevi yaparak mesleki anlamda işinin zirvesine çıktığını düşündüğünü ifade etti. Kocaman, TRT3 Spor'da yayınlanan ''Basın Tribünü'' programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

  • Zirvedeyim -

Kulüple olan sözleşmesiyle ilgili bir soru üzerine, yeni sezon için sözleşme yaptıklarını açıklayan Kocaman, ''Benimle ilgili 1 1 veya 2 1 benzeri şeyler söyleniyor. Burada bulunduğum sürece kulüp de beni istediği sürece artı 1'lerle uğraşmama gerek yok. 3-5 yıllık sözleşme de yapmama gerek yok. Çünkü bağlayıcı olmasının da bir anlamı yok'' şeklinde ifadeler kullandı. ''Boynumuzda bir iple dolaşıyoruz'' ifadesi hatırlatılarak, ligde 5 haftanın sonunda lider durumda bulunmalarının kendilerini rahatlatıp rahatlatmadığı sorusuna Kocaman, ''Bizim ortaya koyacağımız performans ve sonuçlar bence bu ipi gevşetecektir, gevşetmek zorunda'' yanıtını verdi.

''34 maçlık periyot için takımımız favori''

Ligde geride kalan ilk 5 hafta ışığında şampiyonluk için düşüncesi sorulan Kocaman, olağan bir lig olsaydı ''Şampiyonluğun bir numaralı adayıyız'' deme ihtimalinin yüksek olduğunu, ancak ligin mevcut yapısında sadece 34 maçlık periyot için bir numaralı favori olduklarını söyleyebileceğini kaydetti.

Bir soru üzerine şike varsa cezasının da mutlaka olması gerektiğini kaydeden Kocaman, şike teşebbüsü konusunda da, ''Burada ayrışmalar başlıyor. Şikeyi düşünmek de hoş bir şey değil, doğru değil, ahlaki değil. Sahada eğer şike yoksa sahanın içine inmediyse o zaman benim, oyuncunun ya da benzerlerinin suçu ne. Başka takımlar için de söylüyorum. İkisini birbirinden ayırmak gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki teşebbüste de cezalar olmalı ama bunun cezası, bir takımın 34 maç sonunda, özellikle ligin ikinci yarısında bütün rakiplerini yenerek elde ettiği bir zaferi gölgeleyecek şekilde olmamalı'' dedi. Ligin ilk 5 haftası itibarıyla Alex'ten beklediği performansı alıp almadığı sorulan Kocaman, olağanüstü olayların yaşandığı bu sezonki performansı için sağlıklı bir değerlendirme yapmanın doğru olmayacağını ifade etti.

Namağluplar ligi

Profesyonel futbol liglerinde mücadele eden 127 takımdan 18'i, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Spor Toto Süper Lig'de, geride kalan 5 haftada Fenerbahçe'nin mağlubiyeti bulunmuyor. Oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, 13 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Fenerbahçe, oynadığı karşılaşmalarda Orduspor, Gaziantepspor, Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi takımlarını yenerken, ligin 3. haftasında sahasındaki Manisaspor maçından ise beraberlikte ayrılmıştı.

Bank Asya 1. Lig

Spor Toto Süper Lig gibi 18 takımın mücadele ettiği Bank Asya 1. Lig'de ise oynanan 5 hafta sonunda lig lideri Boluspor, 5. sıradaki Kayseri Erciyesspor ve 12. sıradaki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi takımları şu ana kadar mağlubiyetle tanışmadı. Lider Boluspor'un 3 galibiyet, 2 beraberliği, 5. sıradaki Kayseri Erciyesspor'un 2 galibiyet, 3 beraberliği ve 12. sıradaki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ise 5 beraberliği var.

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig'de 17'şer takımın yer aldığı ''Beyaz'' ve ''Kırmızı'' gruplarda ise 4'er takım, rakiplerinin kendilerini mağlup etmesine şu ana müsaade etmedi. Oynanan 4 hafta sonunda Beyaz Grup'ta lider Bozüyükspor tüm maçlarını kazanırken, ikinci sıradaki Altay ile Şanlıurfaspor, 3'er galibiyet ve 1'er beraberlik, beşinci sıradaki Bugsaşspor ise 2 galibiyet ve 2 beraberlikle karşılaşmalardan ayrıldılar. Kırmızı Grup'ta ise lider Bandırmaspor, oynadığı tüm maçları kazandı. Puan cetvelinde ikinci sırada bulunan Kızılcahamamspor, 3 galibiyet ve 1 beraberlik, üçüncü sırada bulunan Alanyaspor oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik, Körfez Futbol Kulübü de 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak mağlubiyet görmeyen takımlar oldular.

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig de ise, üç grupta yarışan 57 takımdan, 1. Grup'ta İnegölspor ve Elazığ Belediyespor, 2. Grup'ta Batman Petrolspor, Sivas Dört Eylül Belediye Spor ve Gölcükspor ile 3. Grup'ta Hatayspor, ligin yenilgisiz takımları arasında yer alıyor.

Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Spor bölümü’nde 08.10.2011 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • tags Etiketler: fenerbahçe, teknik, direktör, aykut kocaman, zirve,
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
shape
  • Spor

    1. Final heyecanı başlıyor
    2. Komşu ile hazırlık maçı
    3. Beşiktaş'tan ikinci UEFA çıkarması
    4. Bursaspor, Ömer Erdoğan'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı
    5. Ne varsa yerlilerde var
    6. 'Organizasyon çok iyi geçti'
    7. Kafalar karışık
    8. Taraftardan TFF'ye istifa et çağrısı
    9. Milli atletlerimizden büyük başarı
    10. Final programı belli oldu
  • Diğer

    1. '1961, 1982 değil 2023 anayasasını yapmak istiyoruz'
    2. 'El bombası attılar'
    3. 'Kürtaj yasaklanmalı'
    4. Yazıcıoğlu soruşturmasında 3 tahliye
    5. "Öğretmenine sahip çık"
    6. Başörtülü öğretmen haklarını istiyor
    7. 10 tane görevim var
    8. Kırmızı bülten isteme yetkimiz yok
    9. Birden fazla sınav dönemi
    10. Sağlıkçılar, 2 saat iş bıraktı
  • Çok Okunanlar

    1. Fetih namazı
    2. Bu olacak Ayasofya!
    3. Ya Allah!
    4. Fethimiz mübarek olsun!
    5. Şok Detay
    6. Yeni bir düzen kurmanın vakti geldi
    7. Fethin erleri hocasıyla buluştu
    8. İstanbul, İslam dünyasının liderlerine ev sahipliği yapacak
    9. Terör Dehşeti
    10. Kahraman polis can kaybını önledi
  • Çok Yorumlanan

    1. Yeterlilik derecesi en yüksek ürün kayısı
    2. Zile Kalesi restore ediliyor
    3. Hollande Afganistan'da 'farklı' şekilde kalacak!
    4. Savaşın acı dolu izleri bu müzede
    5. Tekkeler niye kapatıldı?
    6. Küresel ekonomide "Yunan" korkusu
    7. Fransa'yı topa tuttu
    8. Katılım Bankaları yüzde 20'yi hedefliyor
    9. Bol keseden laf var
    10. Avrupa'da resesyon Rusya'da siyasi krize dönüşür
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama
Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Seri İlan Kullanım Şartları | Seri İlan Hizmetin İade Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat
Sponsor Bağlantılar : Kombi | Özgür Kocaeli Gazetesi

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek