Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından Sultantançiftliği Mahallesi öncülüğünde İlçe Merkezi önüne çadır kuruldu. Kurulan çadırda yaklaşık 5 saatte 219 üye yapıldı.
2011 genel seçimleri için şimdiden çalışmalara başladıklarını söyleyen İlçe Başkanı Hasan Akpınar, Son 2-3 ay içinde değil, şimdiden çalışmaya başladık. Müşahitlere büyük görev düşüyor. Her sandıkta görevli 5 müşahit olacak. 5 kişi şimdiden seçmenlerimiz ile irtibata geçecek, vatandaşlarımıza Saadet Partimizi anlatacak. Müşahitler sandık çevresinde kuş uçurtmayacaklar. Biz Haziran ayı içinde müşahitlerin hepsini eğitime alacağız. Onlara seçim günü neler yapmaları gerektiğini anlatıp, eğiteceğiz." dedi.
"Müşahit inceleme sistemi devrede"
Üye çadırını gezen ve incelemelerde bulunan Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Sekreteri Şenol Bektaş, Seçimin sandıkta kazanılıp, sandıkta kaybedildiğini belirtti. Müşahit durumu inceleme sisteminin faaliyete geçirildiğini ifade eden Bektaş, "Bu sistemde Türkiye‘deki 45 milyon, Sultangazi‘deki 282 bin seçmenin ismi bulunuyor. Şimdiden seçmenin yanına gidip, onların sorunlarını dinleyip, çözüm için bir şeyler yapacağız. Belki de Sultangazi‘de başka partilere oy atan kişiler, şimdi pişman olmuştur. Biz elimizden gelen her şeyi yaptıktan sonra inşallah seçimi kazanırız." diye konuştu.



