Tüm dünya kanlı saldırıların durmasını isterken siyonistbaşı Ehud Olmert, katliamın devam edeceğini duyurdu.
Dünya Gazze‘ye düzenlediği kanlı saldırılarını durdurma çağrısı yaparken, ırkçı İsrail yönetimi ise saldırıların devam edeceğini duyurdu. İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Hamas‘a karşı çok büyük kazanımlar elde ettiklerini (!); ancak İsrail‘in güneyine düzenlenen roket saldırılarını durdurmak için katlıma operasyonlarına devam edeceklerini söyledi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi‘nin aldığı ateşkes kararına göndermede bulunan Olmert, kendi vatandaşlarını en iyi nasıl koruyacağına (!) İsrail‘den başkasının karar veremeyeceğini söyledi.
İsrail‘de dün gerçekleştirilen kabine toplantısının başında konuşan Ehud Olmert, siyonist İsrail ordusunun şimdiye kadar Gazze‘de birçok fedakarlık yaptığını savundu. İsrail Başbakanı, saldırıları şimdi durdurmanın, "görünürdeki başarı için gösterilen çabaları harcamak olacağını" öne sürdü. Olmert, ülkesinin Gazze‘de belirlediği amaçlarına yaklaştığını; ancak "daha fazla sabır, kararlılık ve çaba talep edildiğini" (!) ifade etti.



