Bank  Asya 1. Lig Yükselme Grubu‘nda Turkcell Süper Lig‘e çıkma mücadelesi verecek takımlardan Adanaspor, Altay, Karşıyaka ve Konyaspor‘un ortak özellikleri, şimdiye kadar oynadıkları play-off maçlarında hedefe ulaşamamış olmaları. Ancak bu kez 4 takımdan birisi Süper Lig biletini alacak.

Ligde ilk 6‘ya girerek, Yükselme Grubu maçlarına kalmayı başaran ekiplerden Adanaspor, 1993-1994 sezonundan bu yana 2, Altay ve Konyaspor 4, Karşıyaka da 1 sezon oynadıkları Süper Lig‘e yükselme maçlarında başarılı olamadı.

Güvenlik önlemleri alındı

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu‘nda yarın Atatürk Olimpiyat Stadı‘nda Karşıyaka ile Altay arasında yapılacak maç öncesinde bir dizi güvenlik önlemi alındı. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Altay ve Karşıyakalı taraftarların stada iki ayrı güzergahtan girmelerine karar verdi. Buna göre; Karşıyakalı taraftarlar TEM Mahmutbey gişeleri öncesi yan yol girişini, Altaylılar ise Halkalı Köprüsü Basın Ekspres yolunu kullanarak Atatürk Olimpiyat Stadı‘na ulaşacaklar.

Muhabir: Haber Merkezi