Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,  Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kadın Kollarının düzenlediği  “Var Bi’ Hayalimiz” Üniversite Temsilci Kampı’na katıldı. 81 il ve Kıbrıs komisyon ve birim başkanlarının katıldığı program Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. Kampta üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Karamollaoğlu,  hikâyesini anlattı.

KARAMOLLAOĞLU, GENÇLERİN SORULARINI CEVAPLADI

AGD Kadın Kolları Başkanı Merve Aydın Küçük’ün açılış konuşmasını yaptığı programda komisyon çalışmalarının yanı sıra birçok eğitim verildi.  Kampın son gününde ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Çocukluğundan gençliğine, Millî Görüş’le tanışmasından genel başkan oluşuna kadar hikâyesinden bahseden Karamollaoğlu, gençlerin kendileri hakkında merak ettikleri soruları cevapladı.

 “AGD’Lİ ÜNİVERSİTELİ OLMAK ÖNEMLİ”

Kampın ikinci günü ise AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan, bir selamlama konuşması yaptı. Turhan, AGD’li bir üniversiteli olmanın öneminden ve vazifenin büyüklüğünden bahsederek, “Biz temsilciliklerimizi her genç iyi hal üzere olsun, iyi hal üzere ölsün diye kurarız. Davamızı gençlere kendimizi doğru tanıtarak sevdirmek mecburiyetindeyiz” dedi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Muhabir: Ankara Bürosu