Şampiyonluk yarışında nefesler tutulmuşken, arka planda transfere dair adımlar atılmaya başlandı.
5 Ocak'ta açılacak ve yaklaşık 1 ay sürecek trasnfer sezonunda kadrosunu gerek kaliteli gerekse genç oyuncularla takviye etmek isteyen ekipler seçenekleri değerlendiriyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe arasında adeta intikam savaşları yaşanacak.

EMİN BAYRAM KİMDİR?
Sarı-lacivertli kurmaylar, savunma hattını yerli ve genç bir isimle tahkim etmek için rotayı Belçika'ya kırdı. Hedefteki isim ise Galatasaray altyapısından yetişen ve şu an Westerlo forması giyen Emin Bayram.
Fenerbahçe yönetimi, 22 yaşındaki stoper için ilk teması kurarak nabız yokladı. Bu sezon Belçika liginde fırtına gibi esen Emin Bayram, çıktığı 20 maçta savunmadaki başarısının yanı sıra 2 gol ve 2 asistlik katkısıyla da dikkat çekiyor. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro civarında olan oyuncunun kulübüyle 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

ASLAN'DAN GENÇLİK AŞISI: HEDEF İSAK VURAL
Diğer yanda ise bu sezon sakatlık kabusuyla boğuşan ve kadro derinliğinde yaşanan sıkıntıları çözmek isteyen Galatasaray, orta saha rotasyonu için sürpriz bir ismin peşine düştü.
Fenerbahçe'nin eski oyuncusu olan ve potansiyeliyle Avrupa'nın takibinde kalan İsak Vural'ın ismi, Aslan'ın geniş listesinde üst sıralara tırmandı. Yönetim, hem bugünü kurtaracak hem de ileride yüksek bedelle satışı yapılabilecek bu hamle için düğmeye bastı.

İSAK VURAL KİMDİR?
Türk bir baba ve İsveçli bir annenin oğlu olan İsak'ın kariyer yolculuğu oldukça hareketli geçti. Benfica altyapısında parlayıp Fenerbahçe'ye gelen ancak sarı-lacivertli formayla beklediği şansı bulamayan genç yetenek, önce Hammarby'ye ardından Frosinone'ye gitmişti.

Sezon başında 4.5 milyon euro bonservisle İtalyan ekibi Pisa'ya imza atan İsak Vural, şu ana kadar Çizme'de 9 maçta 437 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.




