Son Dakika Haberleri
İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Kazım Garibabadi, ABD'nin son saldırılarına değinerek, ülkesine yönelecek her türlü hamleye silahlı kuvvetlerin en sert ve kararlı şekilde karşılık vereceğini duyurdu.
CHP'deki çalkantıların ardından Özgür Özel'in kurmaya hazırlandığı yeni partide Özel'in 'A Takımı' olarak bilinen kurmayları yeni yönetimde yer almayacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 10. yılında Meclis'te konuştu. Tehlikenin henüz tamamen geçmediğine dikkat çekilen açıklamalarda, sinsi emelleri olanların hâlâ fırsat kolladığı vurgulandı.
İran Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Filistin’deki saldırılarını ve Gazze’ye yönelik insani yardım ambargosunu çok sert bir dille kınayarak, ateşkese dair korkunç bilançoyu dünya kamuoyuyla paylaştı.
Trendyol Süper Lig'de yeni sezonunun ilk hafta programı TFF tarafından açıklandı. Galatasaray'ın Çorum FK maçıyla açılışını yapacağı maratonda maç saatleri netleşti.
Haluk Levent hakkında Ahbap Derneği’nin mali işlemlerine ilişkin yürütülen soruşturma devam ederken, yasa dışı bahis çeteleri dikkat çeken bir yönteme başvurdu. “Haluk Levent’ten mesaj var” başlıklı SMS’lerle hem vatandaşları bataklığa davet ediyor hem de alay ediyorlar.
İran, ABD ile yeni bir diplomatik süreç başlatma ihtimaline kapıyı tamamen kapattı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, şu an için bir müzakere planlarının olmadığını, tamamen ülkenin savunmasına odaklandıklarını ilan etti.
Trabzonspor'un başarılı transferlerinin arkasındaki gizli kahraman Scout Şefi Eren Mert, uyumlu çalışma ortamının kalmadığı gerekçesiyle görevinden istifa etti. Takıma yıldız isimleri kazandıran Scout şefinin vedası Karadeniz'de deprem etkisi yaptı.
Muş'un Varto ilçesinde kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı feci kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de ağır yaralandı.
Mülk sahibinin tahliye ve elektrik kesme tehdidiyle kiracıdan tahsil ettiği haksız bedellerin geri ödenmesi kararlaştırıldı. Yüksek yargı, icra takibi kesinleşmeden baskı altında yapılan ödemelerin de hukuken geri alınabileceğini tescilledi. İşte tüm detaylar...
Ahbap soruşturmasında gözaltına alınan Esin Önder Çağlayan, Haluk Levent'e 70 milyon dolar borç verdiğini iddia etti. Taşınmaz devirleriyle dolandırıldığını öne süren Çağlayan, ünlü şarkıcıdan şikayetçi oldu.
Türk siyasetinin ve akademi dünyasının saygın isimlerinden eski milletvekili merhum Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, aramızdan ayrılışının 10. yılında Topkapı'daki kabri başında dualarla yad edildi.
En Çok Okunanlar