Gazze Soykırımı yaklaşık 2 yıldır devam ediyor...

* Filistin, Gazze 2 yıldır soykırıma uğruyor!

* Filistin, Gazze'de bugüne kadar 65 binden fazla şehit verildi!

* Gazze'de on binlerce bebek ve çocuk katledildi!

* Gazze'de on binlerce kadın katledildi!

* Gazze'de on binlerce erkek, yaşlı, genç katledildi!

* Gazze'nin, Filistin'in kendisini savunacak savaş uçakları, uçaksavarları, tankları, İHA-SİHA'ları yok!

* Siyonistler ve Haçlılar birlik oldular, bir İslam coğrafyasını yerle bir etti, ediyor!

* ABD'ye, Batı'ya, "Bu soykırımı durdurun!" çağrıları beyhude çabalar! Soykırımı yapan bu soykırımı durdurur mu hiç!

* Dünya Müslüman Âlimler Birliği, şu çağrıda bulundu: "Arap ve İslam ülkeleri, işgale karşı derhal askeri müdahalede bulunmalıdır!"

* "Filistin topraklarındaki Siyonist işgale karşı silahlı cihad, gücü yeten her Müslüman’a farzdır!"

* 60'a yakın Müslüman ülke yöneticilerinin behemehâl askeri önlem alması ve bu yönde somut adımlar atması, Dünya Müslüman Âlimler Birliği'nin bu önemli çağrısından sonra daha bir ehemmiyet arz etti ama şu dakikaya kadar ses çıkmadı!

***

Soru şudur; Zulüm ebedi olamayacağına göre işgalci İsrail'in bu zulmünü devam ettirmesi mümkün değil!

Kıbrıs'ta kin Türkiye'de ayin
Kıbrıs'ta kin Türkiye'de ayin
İçeriği Görüntüle

O halde bu soykırımcı yapı ne olacak?

Nereye, hangi toprak parçasına defolup gidecek?

Güney Kıbrıs Rum Kesimi bir ara konuşuldu, Yahudilere yeni mekan olarak!

Ya da bu lanetlenmiş milleti hangi kara parçası kabul edecek?

***

İşte tam da bu noktada çarpıcı bir yazıyı bilgilerinize sunmak istiyoruz.

Milat Gazetesi yazarı Ufuk Coşkun, 'Yahudilerin yeni yerleşim bölgesi' başlıklı son derece ilgi çeken bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı;

"Kral Charles ile görüşmesinden hemen sonra Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ABD'ye davet etti. İki lider 25 Eylül'de Beyaz Saray'da görüşecek. F-16, Boeing alımı ve F-35'ler hakkında bir dizi mesele masaya yatırılacak.
Aynı günlerde İngiltere dış istihbarat servisi MI6’in 5 yıldır başında bulunan Richard Moore, 19 Eylül’de İstanbul’da yaptığı konuşmayla görevine veda etti.
Moore, MI6’nın, bilgi sahibi kişilerin İngiltere’ye anonim ve güvenli biçimde ulaşmasını hedefleyecek “Silent Courier” adlı yeni bir dark web portalı kurduğunu buradan duyurmuş oldu.
Beşar’ın devrilmesinden bir iki yıl önce HTS ile kurdukları ilişkiye vurgu yaparak Birleşik Krallık Hükümeti’nin haftalar içinde ülkeye geri dönüş yolunu açtıklarını da ifade etti.
Sonra Ukrayna halkının çektiği acıları paylaştı. Bu savaşın, II. Dünya Savaşı’ndan bu yana Avrupa’da görülmemiş ölçekte ölüm ve yıkıma sahne olduğunu ifade ettikten sonra Putin’in zalimliğine de vurgu yaptı vs.
Olaylar çok hızlı gelişiyor.
Trump- Erdoğan görüşmesinden sonra ülkemiz Ortadoğu’daki kaos ortamına dahil edilecek mi yoksa Amerika ve İngiltere arasında bir denge unsuru olarak jeopolitik konumunu biraz daha güçlendirecek mi buna zaman gösterecek.
Yalnız Richard Moore’nin Ukrayna vurgusu çok mühim. Şimdi bu meseleyi çok farklı bir boyutta ele alacağız.
Geçenlerde ABD ordusundan emekli Albay ve Pentagon’un eski danışmanı Douglas Macgregor, ilginç bir teori ortaya attı. İsrail’in Ukrayna’da yeni yerleşimler kurduğunu söyledi.
Bunun, BlackRock’ın patronu Larry Fink ve diğerlerinin Ukrayna’yı kolonileştirme planlarının bir parçası mı yoksa doğrudan İsrail’in bir komplosu mu olduğunu bilmediğini söyledi.
Ona göre, Ukrayna topraklarının kasıtlı olarak savaş ve sosyoekonomik çöküş yoluyla nüfustan arındırılmasının nedeni İsraillilerin göçünü kolaylaştırmak içindir.
Amaç ya İsrail’in Avrupa’da yeni bir toprak parçası elde etmesini sağlamak ya da İsrail’in kendisi yok olursa Yahudiler için acil bir güvenli bölge oluşturmak.
Albay, projeyi üstünkörü anlatmaya çalışmış. Ancak bu projenin detaylarını ve adım adım neler olacağını bundan yıllar önce sevgili dostum Ramin, sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.
Hatta bundan iki yıl kadar evvel yine bu köşede “Yeni Hazar Devleti” başlıklı yazımda ben de kısmen değinmiştim. Meraklıları o yazıyı tekrar okuyabilir.
Geçenlerde Ramin’e tekrar sordum. Zira bu mesele çok önemli. Bunu bir komplo teorisi olarak algıyalar olabilir ancak yaşananlar ve ilerleyen süreç her geçen gün Yeni Hazarya Projenin ne denli ciddi ve gerçek olduğunu bizlere gösteriyor.
Bilindiği gibi Hazarlar, VII. ve XX. yüzyıllar arasında Karadeniz’in kuzeyinden Kafkasya’ya uzanan bölgede hüküm süren bir Türk kavmiydi. Sonra bunlar Yahudiliği kabul etti.
Bugün Doğu Avrupa’daki Aşkenaz Yahudilerinin aslında Hazarların torunları olduğu söylenir. Bu bilgi burada dursun.
Zelenskiy’nin "Ukrayna kesinlikle başından beri istediğimiz şeye dönüşmeyecek. Kendine has görünüşe sahip bir 'büyük İsrail'e dönüşeceğiz" sözleri de burada dursun.
Ramin’e göre karşımızda iki proje var. Yeni Hazarya ve Yeni Kudüs projesi. İngilizler Eşkinazi Yahudi kökenli İsraillerin Ukrayna’da devlet kurmasını istemiyor. Bu yüzden İngilizler Sefarad Yahudilerin yeni Kudüs projesini destek veriyor.
Amerika ise Eşkinazi Yahudilerinin yeni Hazarya projesine destek veriyor. Yani İsraillerin Ukrayna’da yeni bir devlet kurmasını istiyor. Nihayetinde her iki projede de Ukrayna, Yahudilerin yeni yerleşim bölgesi olacaktır.
Peki, İsrail’de göç etmek istemeyenler ne olacak? Kimin eliyle olur bilinmez ama onlar da orada topyekûn imha edilecek. Kısacası İsrail projesi bitirilecek ve Yahudi projesi devreye sorulacaktır.
Mesele çok detaylı ve uzun.
Devam edeceğiz…"

Muhabir: Millî Gazete