Kariyerine İspanya La Liga ekiplerinden Real Vallecano'da devam eden Radamel Falcao, yeni sezonda da İspanya'da forma giyecek.

Geçen sezon Galatasaray'dan ayrılarak İspanyol ekibine imza atan 36 yaşındaki golcü, MLS ve Suudi Arabistan takımlarından teklif almasına rağmen takımda kalmaya karar verdi.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Rayo Vallecano Sportif Direktörü David Cobeno, "Falcao önümüzdeki sezon da bizimle kalacak. Resmi açıklama birkaç gün içinde yapılacak. Sözleşmesindeki madde gereği bir yıl daha bizimle olacak. Falcao bize çok yardımcı oldu" ifadelerini kullanarak oyuncunun kulüpte kalacağını itiraf etmişti.

Real Vallecano formasıyla 28 maça çıkan Falcao, 6 gol kaydetti.

Kasığından yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından bir süre uzak kalan Kolombiyalı milli golcünün sağlık olarak kendisini iyi hissettiği öğrenildi.

Falcao ile bir dönem eksi takımı River Plate yoğun bir şekilde ilgilenmişti.

Yıldız oyuncunun sözleşmesini geçen sezon başı fesheden Galatasaray, anlaşma gereği oyuncunun maaşını ödeme kararı almıştı.

Muhabir: Haber Merkezi