Saadet Partisi Kocaeli ve Körfez İlçe Teşkilatı Milli Görüş Lideri 54. Hükümetin Başbakanı Necmettin Erbakan‘a Altınoluk‘ta bir ziyarette bulundu.

Erbakan, "Dünyada ve ülkemizde olup bitenleri ibretle izliyoruz. Zulüm tek millettir. Dünyada canı yanan sadece Müslüman milletleridir. Eğer bizim kurduğumuz D-8‘ler aktif olsaydı bunların hiçbiri olmazdı. Son yerel seçimlerde görüldüğü gibi Saadet Partisi iktidar yoluna girmiştir. Çok çalışarak yeryüzünde iyinin, doğrunun ve faydalının hâkim olmasını sağlamalısınız"  diye konuştu.

Saadet Partisi Kocaeli ve Körfez İlçe Teşkilatı Milli Görüş Lideri 54. Hükümetin Başbakanı Necmettin Erbakan‘a Altınoluk‘ta bir ziyarette bulundu. Ziyarette İl Başkanı Erol Pekcan‘a, Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve çok sayıda partili iştirak etti. Ziyarete gelen partililere yeni dünya düzeni ve neden Milli Görüş konulu kısa bir konuşma yapan Erbakan, "Dünyada ve ülkemizde olup bitenleri ibretle izliyoruz. Zulüm tek millettir. Dünyada canı yanan sadece Müslümanlar milletleridir. Eğer bizim kurduğumuz D-8‘ler aktif olsaydı bunların hiçbiri olmazdı. Ekonomiyi ise havuz sistemi ile ayağa kaldırdık. İşçinin emeklinin, memurun yüzü bizimle güldü. Bunlar bizim temellerini attığımız fabrikaları IMF‘nin direktifleriyle satıyorlar. Şimdi sizler her zamankinden fazla çalışmalısınız. Son yerel seçimlerde görüldüğü gibi Saadet Partisi iktidar yoluna girmiştir. Çok çalışarak yeryüzünde iyinin doğrunun ve faydalının hâkim olmasını sağlamalısınız."ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Merkezi