Karayolları, Kandıra kavşak kollarından yapılacak çalışmalar nedeniyle trafiğin D.100 yoluna yönlendirileceğini ve çalışmaların her gün 07.00-16.00 saatleri arasında yapılacağını bildirdi.
Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada (04) TEM otoyolunun Körfez Kavşağı-İzmit Kavşağı arasında yol üst yapımının yenilenmesi için asfaltlama çalışmalarının 18 Eylül 2011‘de başladığı belirtilerek, otoyoldaki çalışmaların planlandığı şekliyle tamamlandığı, üst yapıları aşırı bozulmuş durumda olan kavşak kolları ve park sahalarında ise gündüz sıcaklık şartları elverdiği ölçüde çalışmaların devam edeceği ifade edildi.
Çalışmalara Kandıra kavşak kollarından başlanacağı, çalışmalar esnasında kavşak kollarının aşamalı olarak kapatılıp trafik akışının uygun kavşakta D.100 yoluna yönlendirileceği vurgulanan açıklamada, çalışmaların her gün 07.00-16.00 saatleri arsında yapılacağı kaydedildi.




