Milyonlarca mağdur vatandaşın merak beklediği EYT çıkmazıyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den bir son dakika açıklaması geldi Bilgin’ın EYT açıklaması milyonlarca EYT’liyi hüsrana uğrattı.
Son seçim anketlerinde oy kaybı yaşayan AK Parti’nin EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) sorununu çözerek oy toplayacağı söylenirken Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT’lileri üzecek bir son dakika çıkışı geldi.
“GÜNDEMİMİZDE EYT YOK”
NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in gündeme ilişkin sorularını canlı yayında cevaplayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 3600 ek gösterge, emeklilerin bayram ikramiyesi gibi bir çok merak edilen konuya açıklık getirdi. Bu konulardan biri de EYT konusu olurken Bakan Bilgin’in verdiği cevap EYT çalışması bekleyen milyonlarca vatandaşı üzdü.
Ahmet Ergen, Bakan Bilgin’e “EYT ile ilgili hükmettin bir planı bir niyeti var mı? Yani bir EYT çalışması olacak mı?” diye sordu
Bakan Bilgin ise bu soruya “Siyasetçilerin EYT ile ilgili açıklama yapması gayet doğal ancak şu anda bizim gündemimizde bu yok.” Şeklinde cevap verdi.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(35)Ok - Sayın bakanım suriyelilere harcadığınız paranın EYT liler için ne kadarını harcamanız gerekiyor.Bu kadar ćokmu yük olacak EYT liler.Yazık bu millete bu EYT liler kendi vatandaşınız.ben 25 yıl PİRİM yatırdım 5 yıl yaş bekledim emekli oldum.şimdi eşim yaş bekliyor.bizim bu kaybımız ne olacak?kim karşılayacak bu kaybımızı.suriyeliler hiç çalışmadan PİRİM yatırmadan paralarını alıyor.
Bu konuyu bidaha değerlendirmeniz AK partinin
Menfeatinedir bence.Ayrıca ben bir AK partiliyim.
Rıza71 - EYT mağdurlarını gündemine almayanlar şunu çok iyi bilsin ki EYT mağdurları onları gündemden çıkarmasını iyi bilir..bu iş artık çok uzadı ya seçim öncesi mağdurların hakları teslim edilir yada mağdurlar olarak bizler haklarımızı teslim edecekleri seçmesini biliriz..EYT' lilerin partisi yok,teslim bekleyen hakları vardır..!
Ali - Selam akp ve mhp de bizim gündemimizde yok o sandık önümüze gelecek siz şimdiden başlayın bavullarınızı toplamaya suriyeliler afganlılar sizi kurtarabilcekmi yaptıklarınızın hesabını bu türk milletine vereceksiniz
Seref - Sayın bakan bende yirmi senedir akp oy veriyorum bende size oy çıkmaz 5 tane oyum var sandıkta gorusuruz
Eyt 59 - Elbet sıra bizde gelecek bakalım gündem nasıl degişecek geçin vatandaşla dalganızı
Allah Verdi - Eyteyi çıkartmayın hani kim pişman olacak gürünüz Millete atığı kazıģı zaten atınız EYT YI onaylamasanız bu kazıģı bundan sonra SIZ yiyeceksinz
Ömer Sasmaz - 2023 seçimlerinde benimde gundemimde sizlerde olmayacaksınız İNŞALLAH
Hasan - Sayın bakan sen önce milletle konuşmasını iyi öğrenin bence
Selçuk - Eski bir akpli olarak şu seçim gelsede sizde gümdemden bir düşeniz
Tarık - Sıra bizede gelecek bakalım ne olcak seçim geldiği zaman
A.y - Vedat Bilgin bir dediğiniiz bir dediğinizi tutmuyor bu millet sizin dalga geçme mekanizmanız değil önce bunu bir belleyin daha sonra size güle güle 1 sene kaldı 1 sene
Sinan - Eyt çıkmazsa size oy moy yok. Sandıkta görüşürüz.
ŞEHMUS ÇALIŞKAN - Siz beddua almaya devam edin bakim .
Ahmet - Bunlar insanlarla dalga geçiyorlar biri var biri yok diyor ayıp böyle siyasetci olurmu
Aynur - Yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun elimizden alınan hakkı istiyoruz dilenmiyoruz yasa değiştiğinde yolu yarılamıştık hep hayal kırıklığı yazık
Kinyas Purcu - Allah sizi ıslah etsin inşallah insan umuduyla oynuyorlar 20.yıldır akp'ye oy verdim bir daha verirsem elim kırılsın
Mehmet - Ya sizden umut bekleyen
Oy Sahibi - Bakanın önceki eyt çalışmasından ağzı yandı, seçimi kaybetsem dahi yokum diyen tarafından ortada bırakıldı satıldı, şimdi yoğurdu üfleyerek yiyor. Hakları zayi edilen insanları önce öfkelendirdiler, şimdi o öfkeli insanların bir kısmı artık bunlara kin güdüyor. Eyt'yi çıkarsalar dahi ben de dahil olmak üzere bunlara kin güden insanların bir kısmı kesin olarak bunlara oy vermez.
Aslan - Sıkıntı yok sayın bakan seçim zamanı görüşürüz
Akın - Eyt çıkarsan bile oy yok size Vedat güle güle
Muharrem - Vermeyin kardeslerim su akp ye oyunuzu bunlarin halki dusundukleri yok silin gitsin kafanizdan bu partiyi yaziklar olsun
72 Liler - Akp siz de bizim gündemimizde yoksunuz artık
Uyar. Nigde - Eyt yok akp oy yok
Yusuf Sagır - Vermeyin hep kendinize verin Allah bunun hesabını soracak sizden
Vehbi Yıldırım - Böyle bir açıklama olmadı yalnızca asgari ücretle ilgili ikinci zam planımızı yok dedi
Milli Görüş - Nededi nededi ? agam bizimle eyleniyor
Erkan Şahin - Size oy moy yok. Yandaşa var. Vatandaşa yok. Sandıkta gorusuruz. Verin suriyelilere 40 milyar dolar. Bunlar son gunleriniz. Sandikta gorusuruz
Murat Timuçin - Allah rızası için siyaseti dürüstlük ilkesine uygun yapsanız. Bizlerin hissiyatiyla oynamayın.
Hatay Eyt - Eyt Hatay bizimde gündemimizde cumhur ittifakı yoktur herkes rahat olsun 5 milyon eyt eşleri ile 10 milyon 2 de çocuklarını eklersen etti 20 milyon eyt için sorun yoktur cumhur ittifakı düşünsün bukadar oyu góz ardı edeceklerini zannetmiyorum siyasetçiler düşünsün saygılarımla
R.k - merak etmeyin sizde bizim gündemimizde yoksunuz.
Susmayan - Memura veriyorlar devletin adamlarına veriyorlar emekli eytli yok bu ülke 1000 senede olmaz olmaz olmaz
Yaşar Gümüş - Ak partile herkes dinlesin bu zamana kadar hep verdim verdim. Beyler deniz bitti. 53 yaşındayim esnaf olarak battim7500 gunum var sacma sapan seylerden emekli olamiyom. Bi vatandaş olarak akp benim için öldü. Yasayı çıkarsanız bile yine oy falan yok.
Osmanlı Torunu - Akparti milletin dertleri ile değil kendi dertleri ile meşgul oy moy vermiyecegim
Ahmet Hikmet Yaman - sayın bakan ve ak parti şimdiye kadar hep ak Parti'ye oy verdim bundan sonra eyt çıkartsan bile bin oyum bile olsa gündemimde yoksun
Can Dere - Ağzımıza ettiğiniz teşekür ederiz! Siz de bizim gündemimizde HİÇ YOKSUNUZ! Sandıkta görüşüz!
Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.