Reklamı Kapat

Unutulmaya yüz tutmuş bir meslek: Keçiboynuzundan bıçak üretimi

Unutulmaya yüz tutmuş bir meslek: Keçiboynuzundan bıçak üretimi

Yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle bıçakçılarda da hareketlilik başladı. Çorum‘un İskilip ilçesinde baba mesleğini hayatta tutmaya çalışan 70 yaşındaki Hüseyin Demirelli, gösterdiği büyük el emeği ile bıçak saplarını keçiboynuzundan yapıyor.

14 Eylül 2014 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi


Anket EYT konusunda ne düşünüyorsunuz?