Alim ve mütefekkir Mahmut Ustaosmanloğlu hocaefendinin kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu dün akşam saatlerinde vefat etti. İsmail Ustaosmanoğlu bir süredir hastanede tedavi görüyordu.
Cenaze namazı, bugün (30.01.2015) Cuma namazına müteakip Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılınacak ve naaşı Edirnekapı Sakızağacı mezarlığına defnedilecektir.
Milli Gazete olarak merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlarına da başsağlığı diliyoruz.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz