Reklamı Kapat

Patatesli kıymalı rulo börek

Patatesli kıymalı rulo börek

4 adet yufka tereyağı

İç malzemesi 300 gr kıyma  2 büyük patates  2 baş soğan 75 gr tereyağı (eritilmiş) Tuz Karabiber 5 çorba kaşığı sıvı yağ

Yufkaları serip tereyağını eritip fırça ile her tarafını yağlayın. 4 yufkayı da aynı şekilde üst üste koyup işlemi yapacaksınız. İç malzemesini hazırladıktan sonra yufkanın her bölümüne gelecek şekilde serin ve rulo şeklinde sarın. Üzerlerine de tekrar tereyağı sürüp fırında 175 c de pişirin.

21 Aralık 2006 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi


Anket Özel araçlarda sigara yasağı uygulamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?