Reklamı Kapat

Çikolatalı kurabiye

Çikolatalı kurabiye

* 6 kişilik, *   3 çay bardağı un, * 1/2 çay bardağı kakao, * 1 çay kaşığı vanilya, * 3,5 kahve fincanı margarin, * 1,5 çay bardağı pudra şekeri, * 3 adet yumurta sarısı, * 1 su bardağı erimiş çikolata. Süs için: Pudra şekeri

Kakao, un ve pudra şekerini karıştırın. Ortasını havuz gibi açın ve margarin ile yumurta sarılarını ekleyerek yoğurun. Hamuru yağlı kağıda sararak yaklaşık 1 saat kadar dinlendirin. Sonra hamuru 1 cm kalınlığında açın ve kalıplarla kesin. Yağlanmış tepsiye dizin. 180 dereceli fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Pişmiş kurabiyeleri erimiş çikolataya batırın, soğumaya bırakın. Üzerlerini pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz.

23 Aralık 2006 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi


Anket Özel araçlarda sigara yasağı uygulamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?