Reklamı Kapat

Fenerbahçe'de Enner Valencia sorunu: İstediği performansı yakalayamadı

Fenerbahçe'nin bu sezonki en golcü ismi Enner Valencia istediği performansı yakalayamadı.

Fenerbahçe'nin bu sezonki en golcü ismi Enner Valencia, Başakşehir karşılaşması öncesi Sivasspor ve Frankfurt karşısında gol atamadı. 

31 yaşındaki forvet, dün akşamki Başakşehir karşılaşmasında yedek başladığı mücadelenin ikinci yarısının başında Bright Osayi-Samuel'in yerine oyuna girdi ve goleen yakın isim olarak sahne aldı.

Mücadelede sadece1 kez gole yaklaştı ama bundan sonuç alamayan Ekvadorlu oyuncu, 65'te Mesut Özil'in ortasında kale önünde topa kafayı vurdu ve Volkan Babacan'a takıldı. Pozisyonun devamında Volkan'dan dönen topu Novak tamamlamak istedi ama başarılı olamadı.

20 Eyl 2021 - 10:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi