Urfadan Kebapçı’da kahvaltı atmosferi bambaşka

Kebap konseptinin İstanbul’daki lezzet adresi Urfadan Kebapçı’da hafta içi serpme, hafta sonu cumartesi günü ise açık büfe kahvaltı hizmeti veriliyor.

Nedim Odabaş
Nedim Odabaş Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Kebap konseptinin İstanbul’daki lezzet adresi Urfadan Kebapçı, kademeli normalleşme ile birlikte maske, mesafe, hijyen koşullarıyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Urfadan Kebapçı Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Geylani Kaya, aylardır kapalı kalmalarından doğan olumsuzlukları yavaş yavaş aştıklarını vurgulayarak, “Bizler misafirlerimize hizmet etmeyi özledik, onlara kebaplarımızı sunmayı özledik, sosyalleşmeyi, sohbet etmeyi özledik. İnşallah aşılamanın daha da artması ve hastalığın hararetinin dinmesiyle birlikte yaz aylarından sonra pandemi musibetinin tamamen ortadan kalkacağı, mekanlarımızın belli bir saate kadar değil, gece boyu açık kalacağı, misafirlerimizi saatler boyu ağırlayacağımız günleri de beklemekteyiz” dedi.

Hafta içi serpme, cumartesi günü açık büfe kahvaltı

Urfadan Kebapçı’da misafirlerine hafta arasında serpme kahvaltı hizmeti verdiklerini kaydeden Kaya, “Serpme kahvaltımız hafta içi gün boyunca sürmektedir. Misafirimiz günün hangi saatinde gelirse gelsin serpme kahvaltısını istediğinde hemen hazırlayıp kendisine ikram etmekteyiz. Hafta sonunda ise açık büfe kahvaltı ile misafirlerinimize eşsiz bir kahvaltı atmosferi sunuyoruz. Pazar günleri kısıtlama olduğu için haftada sadece bir gün, Cumartesi günü açık büfe kahvaltımızı misafirlerimizle buluşturuyoruz. Çeşit çeşit peynirlerimiz, petek balımız, reçelimiz, özel olarak hazırladığımız poğaça, peynirli, kıymalı börek, simit ve taze taze ekmeklerimiz, lavaşımız var. Yanısıra karpuz ve kavun gibi mevsim meyvelerimiz bulunmakta. Salam, sosis, patates kızartması, haşlanmış yumurta, nuggetlerimiz, patlıcan ve biber kızartma, domates-biber-salatalık, bal-kaymak, petek balımızla misafirlerimizin damak tadına hitap ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Amacımız misafirlerimizi sohbet ortamında ağırlamak

Kaya, “Açık büfe kahvaltımızda yaklaşık 100 çeşit ürünümüzün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Misafirlerimiz aynı zamanda çeşit çeşit meyve sularımızın yanısıra  sınırsız çayımı lezzetimizi de tercih edebiliyorlar. Tüm misafirlerimizi hafta içi veya hafta sonunda Urfadan Kebapçı’nın bu lezzet atmosferine davet ediyorum. Şık, nezih mekanımızda hem kahvaltılarını  hem de sohbetlerini gerçekleştirsinler. Urfadan Kebapçı, sizleri güleryüzlü hizmet felseesiyle her zaman ağırlamaya hazırdır” açıklamasını yaptı. Abdülkadir Kaya, hafta içi serpme kahvaltılarının bedelinin 45 TL, hafta sonundaki açık büfe kahvaltılarının bedelinin ise 65 TL olduğunu kaydederek, “Yanısıra 0-5 yaş aralığındaki çocuklarımız için kahvaltılarımız ücretsiz, 11 yaş üzeri çocuklarımıza ise 40 TL’dir. Bizim amacımız misafirlerimize hizmet etmek, onları bu nezih ortamımızda ağırlayabilmek, sohbet, muhabbet yapabilecekleri ortamı oluşturabilmektir. Bu sebeple kahvaltı fiyatlarımızı misafirlerimiz adına çok uygun tuttuk” değerlendirmesini yaptı.

19 Haz 2021 - 20:28 - Aile & Yaşam

Muhabir Nedim Odabaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.



Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi


Anket Türkiye'de erken seçime gidilmeli mi?