Reklamı Kapat

Yusuf Yazıcı'dan, Özkan Sümer paylaşımı! "Futbol filozofu"

Yusuf Yazıcı, sosyal medya hesabından Özkan Sümer paylaşımında bulundu.

Yusuf Yazıcı'dan  Özkan Sümer gönderisi! Lille'in Montpellier'i 3-2 yendiği maçta Burak Yılmaz'a asist yapan Yusuf Yazıcı, karşılaşma sonunda vefat eden Trabzonspor efsanesi Özkan Sümer'i unutmadı.

Hayatını kaybeden Trabzonspor efsanesi Özkan Sümer ile çekildiği fotoğrafı tişörte bastıran Yusuf Yazıcı, çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

"FUTBOL FİLOZOFUNA SAYGI DURUŞU"

Milli futbolcu paylaşımında, "Bu bir veda değil. Bu, çelimsiz bir çocuğun hayallerini büyüten, ona 'Sen de yapabilirsin' dedirten gerçek bir futbol filozofuna bir saygı duruşu. Biz oldukça sen de hep yaşayacaksın Dedem. Ama şimdilik…Hoşça kal…" dedi.

24 Ara 2020 - 14:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi