İstanbul Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Fener Rum Patriği Bartholomeos’un evine giren hırsızın yakalanasına ilişkin açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada Bartholomeos’un evine giren hırısızın yakalandığı duyuruldu.
Ayrıca İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın da hırsızın yakalanmasından ötürü İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'a ve emniyet ekiplerine ayrıca teşekkür ettiği bildirildi.
İstanbul Valiliği'nin resmi internet sitesinden Fener Rum Patriği Bartholomeos’un evine giren hırsızın yakalanmasına ilişkin şu açıklama yapıldı:
"Fener Rum Patriği Bartholomeos’un Evine Giren Hırsızlar Yakalandı.
Fener Rum Patriği Bartholomeos’un evine giren hırsızlar, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Kartal Dragos semtinde bir villada hırsızlık yaparken suçüstü yapılmış, hırsızlarla girilen çatışmada 1’i yaralı toplam 4 şahıs yakalanmıştır.
Yakalanan şahısların üzerinde yapılan aramada 2 adet silah ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam etmektedir.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, operasyona katılan emniyet mensuplarına ve İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti."
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz