Beşiktaş'ta bir türlü istediği formu yakalayamayan Oğuzhan Özyakup’a Rus ekibi Krasnodar kancayı taktı. Beşiktaş’la 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu yıllık 2.5 milyon euro kazanırken Rus ekibi önümüzdeki günlerde Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Yönetim ayrılığa sıcak bakıyor
Eski performansını mumla aratan yıldız isim için teklifin resmileşmesini bekleyen yönetimin, maaş bütçesinde oluşacak boşluk nedeniyle de ayrılığa sıcak baktığı kaydedildi. Oğuzhan, bu sezon 11 maçta 540 dakika sahada kaldı.
Enzo Roco ile yollar ayrılıyor
Kartal’da performansından memnun olunmayan bir diğer isim Enzo Roco ile yolların ayrılması planlanırken savunma mevkisi için de alternatif bir oyuncu aranıyor.
Lens de istenmeyenler arasında
Lens için gelen tüm teklifler de masaya yatırılacak. Dış transferde, devre arası için forvet ve orta sahaya takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Devre satılacak oyunculardan gelen sıcak paranın tamamı transfere harcanacak. Bu konuda Abdulah Avcı’nın raporu bekleniyor.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz