31 Mart seçimlerinde Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve daha sonra İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında açılan soruşturma ve davalar gerekçe gösterilerek görevden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün rahatsızlanması sonucu 2 gün önce Ankara’da hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Ankara’da tedavisi süren Türk’ün genel durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz
Yorumlar
(2)keko - bahçeli koşar hemen
Ali Kemali Armutlui - Bu ve benzeri Yaşlı ,eski tüfekler ne zaman gençlerin önüne set olmakdan çekilirlerse, Türkiyemizin ve milletimizin ufku dahada açılacaktır
Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.