Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamada bulundu.
Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Erdoğan harekatın isminin neden 'Barış Pınarı' konulduğunu açıkladı.
Erdoğan, konuya ilişkin olarak yapmış olduğu açıklamada "Bizim sınır, Suriye tarafında pınarlarla doludur. Bu yüzden operasyonun adını Barış Pınarı Harekatı koyduk" ifadelerini kullandı.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz