Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan sosyal medya hesabı aracılığıyla, hükümete seslenerek Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkması gerektiğini ifade etti. Kaplan, geçtiğimiz günlerde de sert sözlerle KADEM'i eleştirmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasını istediğini iddia eden Kaplan, "Bazı vekiller aksi yönde Erdoğan'a baskı yapıyorlar." açıklamasında bulunarak "Bu vekiller durdurulmalı!" dedi.
Kaplan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmalıdır. Bu sözleşme eşcinselliği meşrûlaştırmak için geliştirilmiş Soros projesidir. Hedef ailenin çökertilmesidir.
Erdoğan sözleşmeden çıkılmasını istiyor. Bazı vekiller aksi yönde Erdoğan'a baskı yapıyorlar. Bu vekiller durdurulmalı!"
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz
Yorumlar
(9)Abdi - Referası islam olmayan akp, ab'nin istediğini farz zannederek ayetleri çiğneyerek aldıği kararlarin hepsinden dolayi AKP yi KINIYORUM!
Difteri - Kesinlikle derhal çıkılmasını destekliyorum. Allah sebep olupta tövbe etmeyen, düzeltilmesi için uğraşmayanlardan kat kat hesap sorsun, cezalarını versin. Amin.
Selem - Nasıl yani? Normalde biz Erdoğan’ın her dediği oluyor biliyoruz, yanlış mı biliyoruz? Yoksa iyi polis kötü polis hesabı mı? Yani reis bakın ben istemiyorum ama vekiller istiyora mı getiriyor?
Bir Yorumcu - Erdoğan çıkmak isteyecek ama vekil baskısı yüzünden çıkamayacak? Buna kim inanır?
Ziya Parlak - Aynen Hocam Erdoğan da hep sizin gibi düşünüyor da işte hep bu Bazı Vekiller yok mu!
Yusuf - Bu vekillerin adını yazsanız ne olur
Şeyhmüslüm - Sayın Kaplan kusura bakmasın hiçbir milletvekili Erdoğan'a baskı yapamaz. Erdoğan iktidarını devamıpeşinde gerisi kendisini ilgilendirmiyor...
Şamil - tayyip te vekillerini çokta dinliyor ya!
Sadi Kara - cumhurbaşkanımızın yanlış yapacagına inanmıyoruz o geregini yapar
Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.