Reklamı Kapat

İstanbul'da geri dönüşüm emekçileri İsrail'i protesto etti

İstanbul Ümraniye'de Geri Dönüşüm İşçileri Derneği üyesi bir grup, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etti.

Çarşı Metro durağı çıkışında toplanan gruptakiler, Filistin bayrakları taşıyarak, " İsrail'i tarihin çöplüğüne atmayın, beş para etmiyor." yazılı pankart açtı.

İSRAİL CEZASINI ÇEKECEK

"Yoksulun halinden yoksul anlar, zalim İsrail devleti Filistin'e yaptıklarının cezasını çekecek." yazılı döviz taşıyan işçiler, İsrail aleyhine sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan dernek yöneticisi Mustafa Ay, Filistin halkının yaşadığı acıları anladıklarını söyledi.

Ay, "Biz geri dönüşüm işçileri olarak buraya sadece acınızı paylaşmak için gelmedik. Yükünüzün altına sırtımızı vermeye geldik. Filistin ve tüm mazlum halkların kaderini dünya devletlerinin alacağı tavır belirlemeyecek. Zaferin yolu direniş ve dayanışmadan geçer." diye konuştu.

Yurtlarından sürülen Filistinlilerin bir gün döneceklerine olan inançla evlerinin anahtarlarını sakladıklarını ifade eden Ay, "Çöplerden bir hayat kurmayı başaran geri dönüşüm işçileri, zaferden sonra Gazze'de yeni bir hayat kurmak için Filistin halkına omuz vermeye hazır olacak." dedi.

27 Eki 2023 - 21:43 İstanbul- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi