Reklamı Kapat

Kastamonu'da firari 3 FETÖ hükümlüsü yakalandı

Kastamonu'da FETÖ üyesi olmaktan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şube müdürlüklerince FETÖ/PDY faaliyetlerinin önlenmesine ve örgüt soruşturmaları kapsamında firari durumdakilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürütüldü.

Polis ekiplerince meslekten ihraç edilen ve haklarında 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arama kararı bulunan teğmen İ.Ç. ile uzman çavuşlar A.D. ve E.Ö'nün adresleri tespit edildi.

İstanbul ve Adana Emniyet müdürlükleri ile koordineli olarak düzenlenen operasyonda İ.Ç. İstanbul'da, A.D. ve E.Ö. ise Adana'da yakalandı.

Şüpheliler, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

27 Eki 2023 - 16:15 Kastamonu- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi