Reklamı Kapat

Adana'da otomobilde çıkan yangında 2'si çocuk 3 kişi yaralandı

Adana'nın Kozan ilçesinde, akaryakıt istasyonundan LPG aldıktan sonra yangın çıkan otomobildeki sürücü ile yanındaki 2 yeğeni yaralandı.

Mustafa Özkan (40), 01 UY 285 plakalı otomobiline Kozan-Feke yolundaki bir akaryakıt istasyonundan LPG aldı.

Sürücü, yakıtın doldurulmasından sonra aracıyla hareket etti.

Bu sırada otomobilin ön bölümünden bilinmeyen nedenle dumanlar yükseldi.

Alevlerin kısa sürede otomobili sarması üzerine çevredekiler duruma müdahale edip olayı itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.

Araçtan, yangın anından bir süre sonra çıkabilen sürücü Mustafa Özkan ile otomobildeki yeğenleri Berat (9) ve Ziya Can Özkan (10) yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Kozan Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelerinin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, araçtaki 2 koyundan biri yangında telef oldu, diğeri de yaralandı.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

27 Eki 2023 - 16:01 Adana- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi