Reklamı Kapat

Kurdaş, Erdoğan'ın İsrail sözlerine karşı çıktı: İnsan olan herkesin sorunu olur

Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, TV5'te Buyurun Başlıyoruz programında Siyonist İsrail rejiminin Filistin'deki katliamlarına yönelik Türkiye'nin tutumunu eleştirdi.

İnternet Haber Merkezi
İnternet Haber Merkezi Tüm Haberleri
Kurdaş, Erdoğan'ın İsrail sözlerine karşı çıktı: İnsan olan herkesin sorunu olur
Video için play'e tıklayın

Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, TV5'te Buyurun Başlıyoruz programında Siyonist İsrail rejiminin mezalimleri karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplasında kullandığı "İsrail devleti ile sorunumuz yok ama devlet yerine örgüt gibi davranılmasını asla tasvip etmedik" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Siyonist İsrail'in Filistin'deki zulümlerine karşı söylem dışından gerekli adımları atmadığını ifade eden Kurdaş, "Devlet tepkiyi büyükelçilerini kovarak verir, ticaretini keserek verir, gıda göndermeyerek verir, Kürecik üssünü kapatarak verir, İsrail' e devlet haddini öyle verir. Siz siyasi parti genel başkanı olarak konuşmuyorsunuz, Cumhurbaşkanı olarak konuşuyorsunuz. Bu devleti temsil eden kişi olarak konuşuyorsanız yapılması gerekenleri yapmayıp da konuşuyor olmak yapılmamış olanları yapılmış durumuna getirmiyor" dedi.

"'İsrail ile bir sorunumuz yok' cümlesini reddediyorum"

Kurdaş, şu ifadeleri kullandı:

"Niçin ilk on gün bütünüyle susuldu? Bugüne kadar niçin güçlü tepkiler verilmedi? Üstelik bugün yapılan konuşmalar da güçlü bir tepki değil. Yanlışlarıyla birlikte önemli mesajlar verilmiştir ama devlet tepkiyi büyükelçilerini kovarak verir, ticaretini keserek verir, gıda göndermeyerek verir, Kürecik üssünü kapatarak verir, İsrail' e devlet haddini öyle verir. Siz siyasi parti genel başkanı olarak konuşmuyorsunuz, Cumhurbaşkanı olarak konuşuyorsunuz. Bu devleti temsil eden kişi olarak konuşuyorsanız yapılması gerekenleri yapmayıp da konuşuyor olmak yapılmamış olanları yapılmış durumuna getirmiyor. Bu bakımdan da İsrail devletiyle bir sorunumuz yok cümlesini de reddediyorum. Bir mümin olarak, bir insan olarak reddediyorum. İnsan olan herkesin 1947'den beri sadece öldürmekle işgal etmekle çoluk çocuk demeden katletmekle işi olan devletle insan olan herkesin ve insan haklarını temel alan her devletin İsrail ile problemi ve sorunu vardır. Asıl sorun, sorun görmeyenlerde var. Zaten problemin büyüğü İsrail değil, problemin büyüğü İsrail'i sorun görmemektir. Tıpkı Türkiye'deki bazıları gibi. Bu cümle bütün açıklamaları yerle bir ediyor."

26 Eki 2023 - 19:47 - Gündem

Muhabir  İnternet Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.

04

Serkan - Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanı Yahudi cesaret madalyalı Tayyip İsrail'e ve Amerika'ya kafa tutamaz bunu aklınıza sokun yalandan bir iki cızırtı yapar efelenir başka biri işe yaramaz yapamaz Erdoğanın Çünkü eli mahkum amerika ve İsrail rrdoğan'ı kukla olarak piyasaya sürdüler 2002 yılında .Erdoğan Amerika'ya ve İsrail'e çok şey borçlu Bu sebeple onlara yalandan bir iki Ey der ama başka bir şey yapamaz Bir de miting yapar dümenden gaz alır çünkü Erdoğan ve ailesinin Amerika'daki mal varlıkları var birkaç sene önce vikilix belgelerinde Erdoğan ve ailesinin çocuklarının Amerika'daki banka hesapları mal varlığı evleri arsaları ve altın dolar hesapları yazılmıştı piyasaya çıkmıştı Erdoğan'ın eli mahkum Amerika'ya yalandan bir iki bağırır ama Amerika ile israille Erdoğan iyi geçinmek zorunda çünkü Erdoğan'ın İsviçre bankalarında ve Amerika'da çok sayıda ailesinin ve kendisinin parası mal varlığı var bunlara en el konulmasından çok korkuyor Erdoğan bu sebepten işte türkiye'de kendi seçmeninin gazını almak için yalandan miting yapıyor bir iki bağırıyor Hamas mücahittir falan diyor Erdoğan İsrail'in adamıdır Çünkü AKP'yi 2002 yılında İsrail ve Amerika kurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 07:53
03

Murat - Zaten zaten geçmişte de yapılan tüm konuşmalar ,yorumlara bakıldığında herkesin ağzında ''Filistin Sorunu '' diyerek söze başlanıyor.Bir Filistin sorunu YOK, bir israil siyonist sorunu var.O yüzden konuşmaya başlanırken bile israil sorunu ne yapılması ,israil çok büyük sorun vs diyerek söze başlanmalı ve sorun olan,sorunun temeli olan ve sürekli sorun çıkaran israil vurgulanmalıdır.Filistin sorunu diye söze başlanınca , sanki Filistin kendisi bir sorunmuş gibi ve sürekli sorun çıkaran bir Devlet gibi bahsediliyor.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 13:23
02

Bir Gören,bir Bilen - Adamın fikri ne ise zikri hep yamuk olur.

Yanıtla . 3Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 22:42
01

5454 - yav ülkedetek kürecik yokki açık gizli abd nato işggalleri altında yaşıyoruz 50 tane abd nato üsleri var gizliaçık bunların hepsi kapatılmalı tek bir yer yokki ülkede abd nükleer silahları var bunları bilerek patlatsalar yanlışlıkla oldu diyen abd herşey beklenir şeytan bir ülkedir

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 20:36

Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi