Reklamı Kapat

Müslüman dünyası tek yumruk olup Gazze’ye gitmeli

Hamas’ın başlattığı Aksa Tufanı OPERASYONUNUN ardından Gazze’yi ablukaya alan Siyonist İsrail’in adeta soykırım yapmasına yönelik Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak bir basın açıklaması yaptı. Fadıl Koçak, Gazze’de yaşanan insanlık suçuna karşı İslam Dünyasını birlik olmaya davet etti.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

İşgal altındaki Gazze topraklarında başlayan Aksa Tufanı direnişine karşı Millî Görüş teşkilatlarından tepki mesajları gelmeye devam ediyor. Binlerce Müslümanın şehit edildiği ve on binlercesinin de yaralandığı Gazze ablukasına ilişkin bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak, İslam Dünyasını birlik olmaya davet etti. Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasında Fadıl Koçak, Anadolu Gençlik Derneği’nin hafta sonu Cilvegözü Sınır Kapısında düzenlediği mitingin önemine işaret etti.

“SLOGANLAR BİR VİCDANIN SESİYDİ”

Basın açıklamasında hafta sonu Cilvegözü Sınır Kapısında düzenlenen tepki mitinge katıldığını belirten Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak “Anadolu Gençlik Derneği’nin ‘Öfkemiz sınırda, sabrımız sınırda’ sloganıyla organize ettiği etkinlik kapsamında oluşturulan konvoyla, Reyhanlı’daki Cilvegözü Sınır Kapısı önündeki gösteriler Filistin direnişi için çok önemliydi. Alana, Türk ve Filistin bayraklarıyla süsledikleri araçlarla gelen binlerce insanımız vardı. Her biri İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırılarını protesto etti. Filistin’e destek ve ‘Mehmetçik Gazze’ye’ sloganları attı. Bu sloganlar bir vicdanın sesiydi. Türk Milleti’ne Müslümanlara yakışan Gazze’ye giderek zulme dur demektir” ifadelerini kullandı.

“DÜNYA KINAMANIN ÖTESİNE GEÇECEK GÜCÜ BULAMADI”

Fadıl Koçak, tarihsel sürece dikkat çekerek, “Siyonist İsrail ikinci dünya savaşından bugüne periyodik olarak kendi hedeflerini gerçekleştirmek için Filistin topraklarını işgal etti, Filistinlileri sürgün etti. Bugün Filistin topraklarında yaşananlar her türlü savaş suçunu içermesine rağmen dünya kınamanın ötesine geçecek gücü ve iradeyi kendisinde bulamadı. İsrail Gazze ablukasını Filistinliler Müslüman olduğu için uyguluyor ve soykırım yollarının hemen hepsini deniyor. Müslüman dünyasının bu zulme sessiz kalması, kınaması veya miting düzenlemesi yetersizdir. Önemli olan tek yumruk olup Siyonist İsrail’i durdurmaktır” şeklinde konuştu.

26 Eki 2023 - 04:30 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.

01

Bilgi - Bu durumun Müslümanlıkla dinle hiç bir ilgisi yoktur.insanlık birleşip gitmeli,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 08:53

Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi