Reklamı Kapat

UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a zorlu görev

FIFA kokartlı Türk hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın Belçika'nın Union Saint-Gilloise ile Avusturya'nın LASK takımları arasında oynanacak müsabakada düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakemimiz Atilla Karaoğlan, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda yarın Union Saint-Gilloise ile LASK oynanacak ve  her iki takıma adına da iddiasını sürdürebilmek için kritik önem taşıyan müsabakada düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü ise hakemi Çağdaş Altay oldu.

Karşılaşmanın VAR koltuğunda Carlos del Cerro Grande, AVAR’da ise Ricardo de Burgos oturacak.

25 Eki 2023 - 14:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi