Reklamı Kapat

Edirne'de doktoru silah göstererek tehdit etti! O hasta yakını tutuklandı

Edirne'de acil serviste doktoru ve sağlık memurunu silahla tehdit eden hasta yakını tutuklandı.

Edirne'de bir hasta yakını acil serviste doktoru silah göstererek tehdit etti. O hasta yakını tutuklandı.

DOKTOR ŞİKAYETÇİ OLDU

İddiaya göre, Edirne 1. Murat Devlet Hastanesine bir yakınıyla gelen hasta yakını F.K, henüz bilinmeyen bir nedenle acil serviste görevli doktor ve sağlık memuruyla tartışmaya başladı.

Daha sonra şüpheli F.K, belindeki silahı çıkartarak doktor ve sağlık memurunu tehdit etti. Şüpheli, doktorların şikayeti üzerine hastanedeki güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan F.K, emniyetteki işlemlerinin ardından Edirne Adliyesine getirildi. Şüpheli, çıkartıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

SAĞLIKTA ŞİDDET SON BULSUN

Edirne Tabip Odası Başkanı Gürcan Altun, gazetecilere yaptığı açıklamada, doktorlara yapılan saldırıyı kınadı.

Sürecin takipçisi olacaklarını ifade eden Altun, "Meslektaşımızın her zaman yanındayız. Çok üzücü bir olay yaşandı. Sağlıkta şiddet olaylarının son bulmasını istiyoruz. Sağlık kuruluşlarında güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ediyoruz." dedi.

24 Eki 2023 - 21:54 Edirne- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi