Reklamı Kapat

UltrAslan'ın Bayern Münih maçı için müthiş bir gösteri hazırladığı öğrenildi

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'ın Rams Park'da oynanacak Bayern Münih maçı için özel bir hazırlık yaptığı öğrenildi.

Ertuğrul Köse
Ertuğrul Köse Tüm Haberleri

Hazırladığı tribün koreografileri ile taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini toplayan UltrAslan, Galatasaray- Bayern Münih müsabakası için koreografi hazırlamadı. Fakat tribünlerde çeşitli pankartlar ve bayrakların kullanılacağı özel bir gösteri için hazırlıklar tamamlandı.

Bu çalışmalarda UltrAslan UNI üyelerinin büyük çaba sarf ettikleri öğrenildi. Heyecanla maçın başlama saatini bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar bir yandan da UltrAslan'ın hazırladığı gösteriye tanıklık etmek için sabırsızlanıyor.

24 Eki 2023 - 13:27 - Spor

Muhabir  Ertuğrul Köse


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi