Reklamı Kapat

“Saadet Partisi Birinci Kademe İlçe Başkanları Toplantısı” gerçekleştirildi

Saadet Partisi Birinci Kademe İlçe Başkanları Toplantısı” gerçekleştirildi.

Haber: Ali Ekber

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun başkanlığında parti genel merkezinde yapılan toplantıya, nüfus bakımından Türkiye’nin yüzde 53’ünü kapsayan 100 ilçenin başkanları katılım gösterirken, ülke gündeminde yer edinen başlıklar değerlendirildi. İşgalci İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılar ve partinin bu konudaki politikaları konuşulurken, ekonomik kriz ve yaklaşan yerel seçim stratejileri de masaya yatırıldı.

22 Eki 2023 - 04:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet - Politika ve Siyaset,

Artık SALONLAR da yapılıyor, Sonra çıkıp İKTİDAR olacağız yalanıyla MÜCADELE ediliyor muşşşşşş gibi yapılıyor.

Saygılarımla.

Yanıtla . 0Beğen . 3Beğenme 22 Ekim 09:48

Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi