Reklamı Kapat

Polis, asker ve savcı gibi davranıp telefonla dolandırıcılık yapan 3 kişi tutuklandı

Ankara merkezli operasyonda, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtıp mağdurlardan para ve ziynet eşyası alarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Ali Kemal İsmailoğlu
Ali Kemal İsmailoğlu Tüm Haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçları Soruşturma Bürosunca, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak telefonla dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 12 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Başsavcılığın talimatıyla harekete geçen polis ekipleri, mağdurları telefonla arayarak, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtıp para ve ziynet eşyasını alan 8 kişiyi Ankara, Şanlıurfa, Hatay ve Yalova'daki eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden 3'ü, "nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklandı, 5'i adli kontrolle serbest bırakıldı.

Diğer 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

20 Eki 2023 - 12:59 Ankara- Asayiş

Muhabir  Ali Kemal İsmailoğlu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi