Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed el-Nahyan, uluslararası tepkiye neden olan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasına ilişkin ilk defa konuştu.

Dışişleri Bakanı el-Nahyan, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bizler her zaman Suudi Arabistan’ın yanındayız. Çünkü bu duruşumuz, şerefli, onurlu, istikrarlı ve umutlu bir duruştur” dedi.
Dier taraftan BAE Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Karkaş’dan da Cemal Kaşıkçı ile ilgili bir açıklama geldi.

Suudi Arabistan’a karşı kirli bir kampanyayı beklediğini belirten Karkaş, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Söylenenlerin insani gerçeklerden uzak olduğunu açıklamak zarurettir. Suudi Arabistan'ı siyasi hedef olarak gösteren çağrılar, bu propagandayı yapanlar için korkunç sonuçlar doğuracaktır” ifadelerine yer verdi.
Karkaş, “Suudi Arabistan'ın başarısı bölge ve halk için ilk tercih olmaya devam edecektir” dedi.
Kaynak: milligazete.com.tr / Musab İslam Kadinan
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın
Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz
Yorumlar
(3)Ri - Zalimler için yaşasın cehennem.... ne diyelim
Taner Tapan - DÜŞTÜĞÜNÜZ HALE BAK SÖZDE SİYONİZM TOPRAKLARI İÇİN
Tükürün onlara alkış dağıtan kahbelere!
Tükürün Ehl-i Salîb'in o hayasız yüzüne!
Tükürün onların aslâ güvenilmez sözüne!
Medeniyet denilen maskara mahlûku görün:
Tükürün maskeli vicdânına asrın, tükürün!
Taner Tapan - SEFER OLMAZSA ZAFER OLMAYACAKTIR HAK GELECEK BATIL MAHVOLACAK ÖLECEK
Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumcular kendi özgür iradesi ile yayınlamakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başlarına üstlenmektedirler.