Teknolojiyle geleneksel damak tadını birleştiriyor

Usba Baklava ve Cafe Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Usluer, sektörde 31 yıldır bulunduklarını, Usba Baklava ve Cafe olarak ise 25 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirtti. Usluer, “Toptan ve perakende baklava üretimi gerçekleştirmekteyiz. Bizim işimiz baklava. Sadece baklava üzerine çalışıyoruz. İstanbul’un her bölgesine servisimiz bulunuyor” dedi.

Büyütmek için resme tıklayın

Usluer, “Usba, geleneksel ile teknolojiyi birleştirerek üretilen kaliteli baklava çeşitleri ile sektördeki birçok firmanın üreticisi haline gelmiştir. Firmamıza gelen övgülerle, her geçen gün geleneksel damak tadımızı sizlerle buluşturuyoruz. Usba, Anadolu Türk kültürü özelliklerine bağlı ustalar tarafından, Türk konukseverliği ve mutfak hünerlerini, tüm dünyada en güçlü uygulayıcılarından birincisi olma isteğini, her an hissetmek ve hissettirmektedir” diye konuştu.

YENİ YERİNDE HİZMETE DEVAM

ISO-HACCP- HELAL-HİJYEN belgeleri kriterlerine uygun hammadde tedarik ettiklerini ve satış sonrası hizmetine kadar olan zincirde müşterilerine güvenilir ve hijyenik ürünler sunduklarını söyleyen Usluer, yakın zamanda Yenibosna’da yeni bir yere geçiş yapacaklarını belirterek, “İstanbul’un en profesyonel tesisini yapıyoruz. Yeni yerimiz 1050 m2. Dekorasyonumuzu bile baklava kültürüne uygun, terasında cafesi olan, ailelerin rahatça oturabilecekleri bir mekan haline getireceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Millî Gazete - Nedim Odabaş

10 Ocak 2018 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz


Şehir Markaları

1 yıllık yayın süresi ve makul bütçesi ile markanızı parlatın.

0 (212) 697 10 00
Reklam bilgi

Anket Seçim ittifaklarını faydalı görüyor musunuz?