Reklamı Kapat

Kuşburnu toplarken ayı saldırısında yaralandı

Erzincan'da bir kişi kuşburnu toplamak istediği sırada ayının saldırısına uğrayarak yaralandı.

Kemah ilçesi Koçkar köyü yakınlarında kuşburnu toplamak için evinden ayrılan 65 yaşındaki Hüseyin Avni Deligöz ayı saldırısına uğradı.

Yaralanan Deligöz, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Deligöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köydeki evinden ayrılarak kuşburnu toplamak için araziye çıktığını söyledi.

Aniden bir ayının saldırısına uğradığını anlatan Deligöz, "Beni elimden ısırdı, boğuşmaya başladık. Boğuşma esnasında elimi kurtardım, bu sefer de pantolonumun paçasından yakaladı. Çekince pantolonum yırtıldı. Yanında yavrusu vardı. Muhtemelen yavrusuna zarar vereceğimi düşünerek bana saldırdı. Ancak yavrusunun iyi olduğunu görünce beni bıraktı. Elimde ve bacağımda yaralarım var ama çok şükür iyiyim." ifadelerini kullandı.

29 Eyl 2017 - 22:04 Erzincan- Aile & Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi