1 kilo balı 3 dakikada yedi

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Doğantaş Hasat ve Bal Şenliği kapsamında bal yeme yarışması yapıldı. Yarışmanın birincisi 3 daki...

Balın parmak izi belirlenecek

MUĞLA'da uygulanan proje kapsamında balların kimlikleri, kaliteleri, kimyasal içerikleri ve tıbbi etkileri araştırılarak parmak izleri belirlenecek.

Son 20 yılın en “bal”lısı

Tekirdağ Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Şakir Ada, yaptığı açıklamada, arıcılığın en iyi dönemini geçirdiğini ve 2017 yılının ayçiçek balı için ç...

Site arşivi içinde belirli bir içerik arıyorsanız, yukarıdan arama yaparak daha hızlı sonuca ulaşabilirsiniz