Saadet Partisi‘ne ilgi ve iltihaklar devam ediyor. Birlik ve Huzur Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Saadet Partisi‘ne iltihak etti.
Balgat Yeni Yuvam Düğün Salonu‘nda yapılan Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı‘nda Saadet Partisi‘ne katılan Gündüz "Saadet Partisi‘nin davası Hak davadır. Huzur, saadet ve kurtuluş Milli Görüş‘tedir. Bugün bir birlikteliğe başladık. Hangi görev bize layık görülürse en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız" diye konuştu. Emanullah Gündüz, son zamanlarda yaşanan gelişmelerden dolayı Saadet Partisi‘ne katılma kararı aldığını belirterek, "Biz Fatih olmaya niyetliyiz, bize Akşemseddinler lazım. Ben şahsım adına bu Akşemseddinlerin SP‘de olduğuna inanıyorum. Biz de zamanı geldiğinde Fatihler olacağız" dedi. Gündüz, 2 yıllık çalışma sonrasında kurdukları siyasi partiyi fesh ederek, yollarına ülkeye daha iyi hizmet edebileceklerine inandığı bir siyasi oluşuma katılma kararı aldıklarını bildirdi.
Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu ise, Gündüz‘e parti rozetini takarak, Türkiye‘nin en genç genel başkanının partilerine katılmasından memnuniyet duyduğunu belirtti. Hacıabdullahoğlu, İstanbul‘un fethi kutlamalarının yaklaştığını hatırlatarak, ‘‘Zincirler Ayasofya üzerinde oldukça fetih kutlamaları hep buruk kalır‘ dedi. Sultan Fatih‘in Vakfiyesi olan Ayasofya‘nın cami olarak ibadete açılması için yoğun bir çalışma başlattıklarını açıklayan Hacıabdullahoğlu, İstanbul‘un fethini kutlamak için otobüslerle gidecekleri İstanbul‘da 25 Mayıs‘ta ilçe teşkilatlarıyla birlikte Ayasofya‘da öğle namazı kılacaklarını dile getirdi.
Hacıabdullahoğlu, Türkiye‘de bölünmüş toprakların toplulaştırma çalışmalarının gündemde olduğu bir dönemde yabancılara toprak satışı düzenlemesi ve 2B arazilerinin satışının çok anlamlı olduğunu söyledi."Türkiye‘de 300 dönüm, hatta 600 dönüm arazi alabilecek kaç çiftçi var? Yoksa bazı zengin yabancılar bölünmüş arazilere parayı sayıp alacak olmasın?" diye soran Hacıabdullahoğlu, "Gerçekten toprak ayağımızın altından kayıyor" şeklinde konuştu.




