Beşiktaş'ın Süper Lig'de Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşma, siyah-beyazlı camia için buruk bitti. Maça ilk 11'de başlayan ancak yaşadığı talihsizlikle herkesi korkutan Cengiz Ünder'den beklenen o haber maalesef gelmedi. Tam form tutmuşken, takımın ritmini bulduğu bir dönemde gelen bu sakatlık, teknik heyetin planlarını alt üst etti.
Siyah-beyazlılara kötü haber geldi: Milli oyuncu bir ay forma giyemeyecek.
Acı İçinde Yerde Kaldı
Mücadelenin henüz başlarıydı. Dakikalar 23'ü gösterdiğinde Cengiz Ünder, topsuz alanda bir anda kendini yere bıraktı. Kasığını tutarak acı içinde kıvranan tecrübeli futbolcu, kenar yönetimine dönerek "Beni değiştirin" işareti yaptı. Sağlık heyetinin saha içindeki ilk müdahalesi, durumun ciddiyetini ortaya koydu. Oyuna devam edemeyen Cengiz, yerini Milot Rashica'ya bırakmak zorunda kaldı.
En Az 4 Hafta Yok
Yapılan detaylı kontrollerin ardından milli yıldızın kasığında problem tespit edildiği ve tedavisinin yaklaşık bir ay süreceği kaydedildi. Bu sezon siyah-beyazlı formayla istikrarlı bir görüntü çizen ve çıktığı 12 maçta 4 gol, 2 asistlik katkı sağlayan Cengiz’in yokluğu, Kartal'ın hücum gücünde önemli bir eksiklik yaratacak.
Teknik ekibin, Cengiz'in yokluğunda kanat rotasyonunu nasıl şekillendireceği önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.





