milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

29 MAY 2012 SAL
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • DALGA ASKERİ AŞAMADI
  • KRAMPLARI ÇÖZÜCÜ,TESKİN EDİCİ,(ÇANOTU)
  • SİYONİST KATİLLER TUTUKLANABİLİR
  • ÜMMET, İSLAM BİRLİĞİ'Nİ BEKLİYOR
  • KADIN GARSON ZORUNLULUĞU
  • DEVLET DE ÖZAL'IN ÖLÜMÜNÜ ŞÜPHELİ BULDU
  • YA ALLAH!
  • YENİ BİR DÜZEN KURMANIN VAKTİ GELDİ
  • MÜSLÜMAN GENÇLER İSTANBUL'DA BULUŞTU
  • FETİH NAMAZI

Gazze'de insanlık öldü

03 OCAK 2009
CMT 00:00

[-] Normal [+]
  • Gündem
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Yorum Yaz

Müslümanlar ayak bağlarıyla köle konumunda. Mısır, İsrail'in ve Abede'nin partneri. Aylardır aç ve susuz insanlara kapılarını kapatmış. Filistinlilerin ölmesi için ambargo uyguluyor. Yahudilerden daha zalim. Arap ülkelerinin hemen hepsi Abede güdümünde. Abede ekonomik bir kriz yaşarken onlara salma salıyor. Milyar dolarlarla para çekip alıyor. Ellerini ovuşturarak hemen veriyorlar. Filistin katliamında, güya, BM'nin olağanüstü toplantılarında İsrail'in kınanması, katliamın durdurulması için verdikleri önergeleri veto yiyor.

Dünyaya insanlık, hümanizma, demokrasi önderliği yapan AB ülkeleri ses çıkarmıyor. Susuyor. Dolaylı desteğini veriyor.

AB sınırları içinde Siyonist Yahudileri eleştiremezsiniz. Örneğin bu yazımız AB ülkelerinde kesinlikle yayımlanamaz. Bu katliamı kınayamazsınız. Çünkü sizi hemen kapı dışarı ederler. Safdil Türkiyeli Müslümanlar AB'ye girmek için yırtınırlar. Ölüm fermanlarını kendi elleriyle yazıyorlar.

Hümanist Batı insanların göz göre ölümlerine göz yumuyor. Ses çıkarmıyor.

Batı tapıcısı aydınlarımız Hamas'ı suçluyor. Koskoca kerli ferli proflar, aydınlar, gazeteciler, herkes Hamas'ı suçluyor.

Muhafazakâr Müslümanlar küçük oyunların oyuncuları gibi. Suriye'den, Ürdün'den, Mısır'dan medet umuyorlar. Kelin ilacı olsa başına sürer. Suriye'nin en önemli tesisleri Türkiye üzerinden vuruldu, yerle bir edildi de Suriye ne yaptı, ne yapabildi ki? Bizimkiler uğraşıyorlar, çırpınıyorlar Beşar Esat ile İsrailli yetkilileri aynı masaya oturtmak için. Oturtulursa sanki sorunlar bitecek.

Bal çanağında parmakları olan Müslüman aydınlar, yazarlar dolaylı suçlamalar içinde. Köşelerinde keyif çatıyorlar. Onların bütün derdi birkaç köşe yazarı, medya grupları, Bürokrasinin kimi kesimleri. Onlar ki büyük çoğunluğuyla Mason, ya da semitik, ya da batı ruhlu. Irkçı emperyalizm yanlısı. Asıl köklerle uğraşmak yerine küçük oyunlarla oyalanıyorlar. Ortadoğu'da sadece Hamaslılar öldürülmüyor. Kültür tarihi yerle bir ediliyor. Müslümanlara korku salınıyor, yenilgileri pekiştiriliyor. Onların direniş ruhları köreltilmek isteniyor. Kendileri köreldikleri gibi körelmelere göz yumuyorlar. Hamas biterse Filistin sorunu bitmez. Filistin bütün işgal edilse bile sorun bitmez. Suriye, Ürdün, Lübnan bitse sorun bitmez. Türkiye, İran, Mısır ve daha nicesi hedeftir.

Kimi Müslümanlar İran'ı suçluyor töhmet altında tutuyor. Niçin bu vahşete tepki gösteriyor Yahudileri azdırıyor diye. Vah vah vah!! Yazıklar olsun. Susun sessiz kalın, eliniz böğrünüzde oturun, sakın Siyonist Yahudileri, Abede'yi, Batı'yı, AB'yi suçlamayın. Siz siz olun rahat olun. İnsanlık ölsün. Siz siz olun, nasılsa ucu size dokunmaz diye evlerinizde, döşeklerinizde rahat uyuyun. Siz siz olun Irak'ın işgaline nasıl sessiz kaldıysanız buna da sessiz kalın. Siz siz olun işbirliği yaparak nasılsa huzurluysanız işbirliği yapmayanları suçlayın. Bu, sizin için kolay. Korkuyorsunuz, sırtınıza el-kaide, Hizbullah, Hamas, Radikal İslâmcı yaftası vurulacak diye. Size Müslüman denilmekten de korkacaksınız. Adlarınızı, sanlarınızı değiştireceksiniz. Kimliğiniz bile olmayacak. Türkiyeli olmaktan utanacaksınız.

Tzipi Livni: "Livni, insani yardımların ulaştırılabilmesi için bir süre ateşkese gidilmesi önerisini reddetti. Fransa'nın başkenti Paris'te dün ateşkes önerisini gündeme getiren Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'le görüşen Livni, Hamas'ın ateşkesi yeniden silahlanmak için kullanacağını öne sürdü." Eee. Onlar hiç suçlu değildirler. Onların ellerinde ağır silahlar yok, onların ellerinde kimyasal silahlar da yok. Siyonist İsrailliler çok masumdurlar. Onlar şıkıdım şıkıdım oynuyorlar, Olmert başına kasklar geçirerek savaşı başlatıyor. Siz onlarla avunun, onları savunun. Susun, susarak savunun.

Utanmadan, sıkılmadan Hamas'ı suçluyorlar. 1.5 milyon insanı suçluyorlar. Silah olarak kullandıkları taşları suçluyorlar.

İnsanlık tarihinin en vahşi savaşı yaşanıyor. Bir şehir halkı toptan yok ediliyor.

Bir millet ki ellerinde silâh olarak sadece taşları var. Bir millet ki, kuşatma altında. Bir millet ki aylardır kapılarından un girmiyor, ilaç girmiyor, elektrik yok, ameliyatlar yapılamıyor. Bir millet ki ellerinde sadece birkaç yüz metre fırlatılabilecek roketleri var. Ve dünyanın gözü önünde medya aracılığıyla yalanlarla, göz boyamalarla, yanılsatmalarla insanlar aldatılıyor.

Bu Pazar Büyük Mitinge duyarlığı olan herkesi davet ediyorum. Evlerinizdeki sıcak koltuklarınızı iki saatliğine terk edin. Dünya haykırın, insanlığın uyanışı, dirilişi için çırpının.

İlişkili Haberler

  • Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 541'e yükseldi05-01-2009
Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Gündem bölümü’nde 03.01.2009 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • tags Etiketler: gazze, insan, öldü,
benimde söyleceklerim var

yorumcular

toplam 2 yorum|yorum rssrss

  • çok haklısınız ali bey,

    bizi ateşe de soksanız uyanırmıyız bilmiyorum,zaten ateş çemberi içindeyiz ama yinede uykuya devam ediyoruz.bizi uyandırmanız zor,işbirlikçileri kurtarıcı olarak gördüğümüz sürece,daha fazla nasıl kazanırız ve nasıl rahat edreiz,dünya zevklerini nasıl daha fazla tatarızın hesaplarını yaptığımız sürece,bizi uyandırmak isteyenleri düşman gördüğümüz sürece bu derin uykudan zor uyanırız.

    lütfen bizim kafamızı taşlara vurun,vurun da belki uyanırız.

    allah sizden razı olsun,

    drhikmet60 | KatılıyorumKatılmıyorum (5.0/10 puan) | 03 Ocak 2009 22:15

  • gazze'de insanlik

    Makalenize yürekten katiliyorum.Ne acidirki elimizle düzeltmiyoruz,dilimizle düzeltmiyoruz,kalbimizle buguz edecegimize alkislamak icin binbir cesit bahaneler üretiyoruz.

    ozagor | KatılıyorumKatılmıyorum (5.0/10 puan) | 03 Ocak 2009 21:18

Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.

Yazar

Ali Haydar Haksal

araştırmacı yazar

  • Özgeçmişyazarı tanımak ister misiniz?
  • Arşivyazarın diğer tüm makaleleri
  • Mesajyazarla iletişim kurmak için
  1. Bu yazarı benim yazarlarıma ekle
  2. Tüm yazarlar
  • Yazarın

    diğer yazı dizileri en çok yorumlananlar en çok tıklananlar en çok tavsiye edilenler
    1. Uludere katliamı ve sorumluluk duygusu
    2. Uludere gerçeği bize neyi anlatıyor?
    3. Birazcık Vefa Duygusu Sayın Mengüşoğlu
    4. Müslümanların dünyevileştirilmesi,ardından da hıristiyanlaştırması...
    5. Stratejik ortağımızı Abede Mekke ve Medine'ye kamikaze temrinleri...
    6. Samimiyet ve Dürüstlük
    7. Uzun yolculuk
    8. Teşekkürler Yılmaz Erdoğan...
    9. Hayata Müslüman'ca Bakmak
    10. Şia bahanesiyle Abede İran'ı vursun mu?
    1. Sosyal adalet kavramı Müslümanlara ait olmaktan çıkıyor
    2. Murat Bardakçı ve Masonluk
    3. Ergenekon’da 28 Şubat niye yok?
    4. Saadet Partililer, sakın konuşmayın!
    5. İçimizdeki Gizli Hıristiyanlar
    6. Cumhurbaşkanı belli: Kim neyi tartışıyor
    7. Irak işgal ittifakı tek yürek II
    8. Barzani’nin Dayısı Kim?
    9. Filistin duyarlığı: Yedi İklim dergisi
    10. Maraş’ın Özgünlüğü -IV-
    1. Sosyal adalet kavramı Müslümanlara ait olmaktan çıkıyor
    2. Saadet Partililer, sakın konuşmayın!
    3. Ergenekon’u algılamak
    4. Ey zalimlerle beraber olanlar!
    5. Gazze'de insanlık öldü
    6. Gazze'den Davos'a
    7. Filistin duyarlığı: Yedi İklim dergisi
    8. Seçim Analizleri II
    9. Amerikancı Türkiyeliler
    10. Anadolu Gençlik bilinci
    1. İstenen kriterde içerik bulunamadı !
  • Gündem

    1. Dalga askeri aşamadı
    2. Siyonist katiller tutuklanabilir
    3. Ümmet, İslam Birliği'ni bekliyor
    4. Kadın garson zorunluluğu
    5. Devlet de Özal'ın ölümünü şüpheli buldu
    6. Ya Allah!
    7. Yeni bir düzen kurmanın vakti geldi
    8. Müslüman gençler İstanbul'da buluştu
    9. Yargı sürecini beklememiz lâzım
    10. Kur'an'la hayat bulan bir nesle doğru
  • Diğer

    1. 'Organizasyon çok iyi geçti'
    2. Kafalar karışık
    3. Taraftardan TFF'ye istifa et çağrısı
    4. Milli atletlerimizden büyük başarı
    5. Filistin'de ulusal uzlaşı hükümeti kurulması istendi
    6. Rajoy: "İspanol bankalarına hiçbir kurtarma olmayacak"
    7. 2012-ALS sonuçları açıklandı
    8. Esed'in başına 450 bin dolar ödül koydu
    9. Yunan gazeteciler greve çıktı
    10. Bahreynli aktivist el-Havaca açlık grevine son veriyor
  • Çok Okunanlar

    1. Fetih namazı
    2. Bu olacak Ayasofya!
    3. Ya Allah!
    4. Fethimiz mübarek olsun!
    5. Şok Detay
    6. Yeni bir düzen kurmanın vakti geldi
    7. Fethin erleri hocasıyla buluştu
    8. İstanbul, İslam dünyasının liderlerine ev sahipliği yapacak
    9. Terör Dehşeti
    10. Kahraman polis can kaybını önledi
  • Çok Yorumlanan

    1. Yeterlilik derecesi en yüksek ürün kayısı
    2. Zile Kalesi restore ediliyor
    3. Hollande Afganistan'da 'farklı' şekilde kalacak!
    4. Savaşın acı dolu izleri bu müzede
    5. Tekkeler niye kapatıldı?
    6. Küresel ekonomide "Yunan" korkusu
    7. Fransa'yı topa tuttu
    8. Katılım Bankaları yüzde 20'yi hedefliyor
    9. Bol keseden laf var
    10. Avrupa'da resesyon Rusya'da siyasi krize dönüşür
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama
shape
Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Seri İlan Kullanım Şartları | Seri İlan Hizmetin İade Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat
Sponsor Bağlantılar : Kombi | Özgür Kocaeli Gazetesi

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek