ABD Başkanı Barack Obama, televizyonların karşısına çıkarak El Kaide lideri Usame Bin Laden'in Pakistan'da öldürüldüğünü açıkladı ama kimse Bin Laden'in cesedini göremedi. Obama 'Laden öldü' açıklamasını yapar yapmaz Laden'in kanlı yüzünü gösteren bir fotoğraf servis edildi medyaya. Ancak kısa bir süre sonra bu fotoğrafın fotomontaj olduğu ortaya çıktı.
Laden'in cesedinin 'denize atılması' ise İslami geleneklere göre yapılmış. Bunu söyleyen Amerikan askeri yetkilileri. Oysa İslami geleneklerde ceset toprağa gömülür, denize değil. Öyle görünüyor ki, Amerika bizi fena halde işletiyor. Böbrek ve şeker hastası olduğu bilinen Bin Laden, 11 Eylül saldırılarından 10 yıl sonra 'öldürülüyor'. Ama ortada ne ceset var ne başka birşey. Bize 'DNA'ları tutuyor' deniliyor ama bunu da onlar söylediği için inandırıcı gelmiyor. Servis edilen kanlı fotoğrafın fotomontaj olduğu ortaya çıkmasından sonra artık kim inanır Laden'in şimdi öldürüldüğüne. Çünkü 2001'den sonra en az birkaç kez öldürülmüştü Laden.
'Laden'in öldürüldüğünü' inandırcı kılmak için, 'Esad El Cihad2' diye kim ve ne olduğu bilinmeyen birisinin internette 'İslam Şeyhinin öldürülmesinin öcünün alınacağı' ifadeleri de yayınlandı. Güya, El Kaide'nin ideologlarından biriymiş 'Esad El Cihad2'. Milliyet ve Radikal 'üst düzey ideolog' (alt düzey ideolog da varmış demek ki) diye tarif etmiş 'Aşırı dincilere ait internet sitelerinde' ifadesini de ekleyerek.
Laden'in şimdi ya da daha önce öldürülmüş olması farketmiyor. Öyle görünüyor ki, ABD İslam dünyasındaki 'devrimci' gelişmelerden sonra Laden'in öldrüldüğünü resmen açıklama ihtiyacı hissetmiş. Zira, El Kaide ve Laden'i gerekçe göstererek İslam topraklarını işgal eden ve bunun için Laden'e atfedilen cinayetlerin binlerce mislini gerçekleştiren ABD'nin artık 'facebook'çuları ile 'twitter'cıları var. ABD'nin gönüllü 'sanal devrimcileri' olan bu yerli 'facebook'çu ve 'twitter'cı taifesi bundan sonraki işgal ve müdahalelerin zeminini hazırlayacaktır.
Laden'in öldürülüşüne tekrar gelince; ABD, Afganistan'ı işgal ederken 11 Eylül saldırılarından sorumlu tuttuğu Laden'i gerekçe göstermişti. Laden'in öldürüldüğünü resmen açıkladığına göre, Amerika'nın bu ülkedeki işgalinin de sona ermesi gerekmez mi? 10 yıl boyunca (Her iki dünya savaşı bile 5 yıldan fazla sürmemişti) 'peşinden koştukları' Laden'i bulup, vurup, gözlerini çıkarıp denize attıklarına göre ABD'nin estirdiği küresel terörü de sonlandırması gerekir.
ABD'nin estirdiği küresel terör diyoruz, zira teröre karşı savaş gerekçesiyle işgaller gerçekleştiren küresel Siyonizm'in askeri gücü, 10 yılda milyonlarca insan katletti, yaraladı, yerlerinden etti. Laden'i 'dünyanın en tehlikeli teröristi' diye lanse edenler milyonlarca insan katletmelerine rağmen 'saygın kişilikler' diye saygı gösteriliyorlar.
'Laden gerekçesi' de kalmadığına göre topraklarımızdan defolup gitmesi gerekiyor ama küresel Siyonizm'in bizi rahat bırakmaya niyeti yok. İslam topraklarının, halklarının, yönetimlerinin hep kaos içinde olması gerekiyor. Öyle olmasa Siyonizm yaşayabilir mi?


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



