Sütaş Başkanı Muharrem Yılmaz, 2010 yılında ''Sütaşkı'' konseptiyle tüketicinin karşısına çıkacak olan Sütaş'ın, 2012 sonuna kadar üretim tesisi sayısını ikiden dörde çıkaracağını, üretimini ve istihdamını ikiye katlayacağını vurguladı.
Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, ''Önümüzdeki üç yıl içinde, mevcut yatırımlarımızı tamamlamak, yeni kategorilerde yeni ürünleri piyasaya sürmek, ham madde üretimimizi geliştirmek ve üretim merkezlerimizin sayısını dörde çıkarmak üzere toplam 250 milyon lira daha yatırım yapacağız'' dedi.
Yılmaz, şirketin 35. yıldönümü sebebiyle düzenlenen toplantıda, 2010 yılında ''Sütaşkı'' konseptiyle tüketicinin karşısına çıkacak olan Sütaş'ın, 2012 sonuna kadar üretim tesisi sayısını ikiden dörde çıkaracağını, üretimini ve istihdamını ikiye katlayacağını vurguladı.
Süte odaklı iş stratejilerinin süreceğini belirten Yılmaz, ''Önümüzdeki üç yıl içinde mevcut yatırımlarımızı tamamlamak, yeni kategorilerde yeni ürünleri piyasaya sürmek, ham madde üretimimizi geliştirmek ve üretim merkezlerimizin sayısını dörde çıkarmak üzere toplam 250 milyon lira daha yatırım yapacağız. Bu yatırımlar hem üretimimizi hem de istihdamımızı ikiye katlayacak'' diye konuştu.
Yılmaz, 2012 sonuna kadar iki yeni tesisi devreye sokacaklarını ifade ederek, bunun yanında yeni ürün çeşitleri ve kategorileriyle de pazardaki paylarını artırmak istediklerini söyledi.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



