milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

28 MAY 2012 PZT
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • TÜRKİYE'NİN GÜL BAHÇESİ'NDE HASAT MEVSİMİ
  • HULA KATLİAMININ TANIKLARI, YAŞADIKLARI DEHŞETİ ANLATTI
  • "KÜRTAJ, BİR İNSANLIK SUÇUDUR"
  • ESKİ ELEKTRONİK EŞYALAR GERİ KAZANILACAK
  • HAYATINI "ÖLEN EŞİNDEN HATIRA" 200 KİLOLUK OĞLUNA ADADI
  • YÖK: "ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE, YIL İÇİNDE BİRDEN FAZLA SINAV YAPILSIN"

Suikastlerde kullanılacak zehir üretiyor

07 TEMMUZ 2011
PER 00:10

[-] Normal [+]
  • Gündem
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Yorum Yaz

Uluslararası kuruluşlar nükleer enerji geliştirmeye çalışan bazı ülkelere karşı baskı ve izolasyon uygularken, İsrail'in ürettiği kimyasal ve biyolojik silahlar tüm insanlığı tehdit ediyor. Counterpunch ve El-Ahram yazarı Saleh El-Naami'nin iddiasına göre, İsrail'in Rishon Litsion bölgesinde yüksek teknolojiyle korunan İsrail Biyolojik Araştırmalar Enstitüsü (IIBR) kimyasal ve biyolojik silahlar ile özel suikastlerde kullanılacak zehirler üretiyor.

  • Suikastlerde kullanılacak zehir üretiyor -

Counterpunch ve El-Ahram yazarı Saleh El-Naami, köşesinde İsrail'in kimyasal ve biyolojik silahlar ürettiğini deşifre etti. El- Naami'nin iddialarına göre dünya büyük bir tehdit altında.

Tel Aviv'in güneydoğusundaki Rishon Litsion bölgesinde yüksek teknolojiyle korunan İsrail Biyolojik Araştırmalar Enstitüsü (IIBR) kimyasal ve biyolojik silahlar üretiyor.

Saleh El-Naami, buranın İsrail Ordusu tarafından sıkı bir şekilde korunduğunu ve etrafının yüksek duvarlarla çevrili olduğunu belirtti. O yüksek duvarların arkasında neler olup bittiğini kimsenin bilmediğini ancak IIBR çalışanlarından Avisha Klein'in IIBR'ye dava açmasıyla az da olsa bazı bilgilerin ortaya çıktığını ifade eden Saleh El-Naami, orada kimyasal ve biyolojik silahların yanında özel suikastlerde kullanılacak gazlar ile zehirlerin geliştirildiğini köşesinde yazdı. Ayrıca IIBR'nin onlarca birimden oluştuğunu ve 300 civarında kişinin çalıştığına da değindi.

Suikastlerde IIBR ve MOSSAD izi

İsrail'in Haaretz gazetesinin verdiği bilgiye göre, Filistin Kurtuluşu için Halk Cephesi'nin silahlı kanadı lideri olan Wadie Haddad, 1978 yılında IIBR tarafından geliştirilen zehirli çikolata ile öldürüldü. Suikasti gerçekleştirmek üzere de İsrail'in o dönemdeki başbakanı Menachem Begin tarafından MOSSAD görevlendirildi.

El-Ahram yazarı Saleh El-Naami yazısını şöyle sürdürüyor: "IIBR'nin birimlerinden biri, 1997'de Hamas Siyasi İşler Başkanı Halid Meşal'in öldürülmesi için geliştirilen ve sinsiliğiyle ün yapmış, Kidon adlı Mossad'ın suikast ekibi tarafından kullanılmıştı. Dahası, İsrail'in Haaretz gazetesinin de verdiği bilgiye göre, 1978'de öldürülen Wadie Haddad bu enstitünün geliştirdiği bir zehirle öldürülmüştü. Bu suikast girişimi başarılı olmuş ve operasyon İsrail'in o dönemki başbakanı Menachem Begin tarafından Mossad'a emredilmişti.

Filistin Kurtuluş Cephesi'nin bir lideri olan Haddad, İsrail tarafından birçok saldırı ve 1976'da Entebbe'ye giden uçağı kaçırmakla suçlanıyordu. İsrailli gazeteci Aharonklein'in son zamanlarda basılan kitabına göre, Haddad Belçika yapımı çikolataları çok seviyordu. Mossad, bu özel çikolatalardan bir miktar aldı ve onları yavaş yavaş yayılan bir zehirle kapladı. Sonra da onları Haddad'a bir yolla teslim etti. O sıralarda Haddad, Bağdat'ta yaşıyordu. Bu çikolatalar Haddad'a Mossad adına çalışan ve Haddad'la da arkadaşlık kuran Iraklı bir yetkili tarafından ulaştırıldı. Klein, bu suikastta kullanılan zehrin IIBR tarafından geliştirildiğini ve yavaş yavaş yayılan zehrin ölüme yol açtığının da çok uzun süre bilinemeyecek şekilde ayarlandığını söyler. Sonrasında, Haddad'ın sağlığında yavaş ama birden fazla hastalık oluştu ve Haddad doğu Almanya'ya hastaneye kaldırıldı. Orada kan kanseri, yani lösemi teşhisi konuldu. Haddad, 28 Mart 1978'de öldü. 32 yıl boyunca kimse tam olarak bu suikastin nasıl yapıldığını çözemedi ama sonunda ortaya çıktı. Haddad'ı öldüren zehir IIBR tarafından üretilmişti. İsrail, bu tarzda düzinelerce suikast düzenledi. İsrail için tehdit olduğu varsayılan ve sebepsiz hastalanarak ölen pek çok kişi aslında büyük oranda IIBR tarafından hazırlanmış zehirlerin kurbanları oluyorlar."

Al-Mabhouh'a zehir enjekte ettiler

19 Ocak 2010 yılında Dubai'de kaldığı otel odasında ölü olarak bulunan Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden olan Mahmoud Al-Mabhouh'un da MOSSAD tarafından öldürüldüğünü iddia eden El-Ahram yazarı Saleh El-Naami; "Çok büyük ihtimalle, 2010'un şubat ayında Dubai'de Mahmoud Al-Mabhouh'a, Mossad ajanları tarafından enjekte edilen zehir de IIBR'den geliyordu" ifadelerini kullandı.

Savaş hazırlığı yapıyorlar

Saleh El-Naami, IIBR'nin biyolojik silahlar ile bunlara karşı panzehirler geliştirerek İsrail'in savaş hazırlığı yaptığını ifade etti.Saleh El-Naami; "IIBR son dönemlerde biyolojik silahlara karşı panzehirler veya iyileştirici yöntemler üzerinde çalışıyor. Yöntemlerin spesifikleştirilmesi için kurulan yeni bir birim, ürettiği her zehrin veya geliştirdiği her biyolojik silahın bir de karşı zehrini geliştiriyor. IIBR içindeki birimler, adeta kendi içinde bir yarıştalar ve birbirlerine karşı yöntemler, silahlar ve karşı silahlar geliştiriyorlar. Bunların tamamı ise aslında bir nihai savaş için yapılan hazırlıklar olarak biliniyor."

IIBR İsrail Ordusu'na çalışıyor

IIBR'nin İsrail Ordusu'nun ihtiyaçlarına göre kimyasal ve biyolojik silahlar geliştirdiğine dikkat çeken Saleh El-Naami; "IIBR, İsrail ordusuyla yakın bir işbirliği içinde. İsrail ordusu bu kuruma gereksinimlerinin bir listesini düzenli olarak verir ve IIBR bu listeye uygun yöntemler geliştirmeye, İsrail ordusunun ihtiyaçlarına cevap verecek silahlar geliştirmeye çalışır."

ABD panzehir aldı

IIBR'nin kimyasal ve biyolojik silahlar geliştirerek bunlara panzehirler de ürettiğini belirten Saleh El-Naami, "11 Eylül saldırıları sonrasında Amerika, bu ülkeden çok sayıda şarbon gazı panzehiri aldı ve yüz milyonlarca dolar ödedi. IIBR, bu anlamda, ABD'nin bile sahip olduğu teknolojinin çok ötesinde bir kimyasal ve biyolojik silah ve yöntem geliştirme kapasitesine sahip."

Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Gündem bölümü’nde 07.07.2011 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • yer Kaynak: Timuçin Mercanoğlu / Türkiye
  • tags Etiketler: suikast, zehir, israil, kimyasal silah, biyolojik silah,
benimde söyleceklerim var

yorumcular

toplam 2 yorum|yorum rssrss

  • armegadon

    1986 senesinde Siyonistlerin Rio de Jenario\'da yaptiklari toplantida cikan karar;

    \"Dunya uzerinden 3 milyar insanin oldurulerek, ortadan kaldirilmasidir.\"

    Yani Musluman Soykirimi (Armegadon).

    Henry Kissenger\'in son cikan kitabinda bu konu acikca anlatiliyor.

    Yalniz panik cikmasin diye, Rotschild\'in sag kolu H.Kissenger yok edilecek insan sayisini 1 milyar olarak veriyor.

    Iste terorist Israil\'in yaptigi,

    bu katliamin hazirligidir.

    suhud | KatılıyorumKatılmıyorum (5.0/10 puan) | 09 Temmuz 2011 01:55

  • tedbir

    Düşmanın silahına karşı silahlanmak bir vecibedir.Ancak düşman saldırıya geçtiği zaman elinizdeki ağır ve hafif silah ne varsa top yekün savaaşa girilmeside ilahi bir emirdir.

    Bu yahudileri fazla şişirmeyin bunların yaptıkları örümcek ağıdır.Bir saniyelik canları var.Allah kuran da onların savaş coşkularını devamlı akamete uğrattığını bildirmiştir.

    Bütün müslümanlar\" Ve gul hesbiyellahu lailahe illa huve\' aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşil azim\"derler.

    Biz hakikaten iman ehli olursak bize vız gelir trıs gider

    Allaha emanet olunuz

    harputlu | KatılıyorumKatılmıyorum (5.0/10 puan) | 07 Temmuz 2011 19:33

Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
shape
  • Gündem

    1. Ya Allah!
    2. Yeni bir düzen kurmanın vakti geldi
    3. Müslüman gençler İstanbul'da buluştu
    4. Yargı sürecini beklememiz lâzım
    5. Kur'an'la hayat bulan bir nesle doğru
    6. Kur'an'a hizmet en büyük şereftir
    7. Şırnak'ta bir üsteğmen şehit düştü
    8. Din kültürü dersleri ilahiyat fakültelerine devredildi
    9. Doktora kılıçla saldıran zanlı gözaltında
    10. Fetih namazı
  • Diğer

    1. Avustralya Dışişleri Bakanı: Suriye'deki katliam acımasız ve alçakça
    2. “Hatalı sünnet fonksiyonel bozukluklara sebep olur”
    3. Vatandaşa kurs bulmada tek tuş kolaylığı
    4. Müslüman Kardeşler: Esed rejimi, zulümde Cengiz Han'ı geçti
    5. Tıbbi hatalardan korunma rehberi
    6. Kredi kartı sayısında patlama
    7. EPDK'dan farklı fiyattan akaryakıt satışına ceza
    8. Yanık etlerde "kanser riski" uyarısı
    9. Sigara tiryakileri 4 yılda 4,5 milyon lira ceza ödedi
    10. Avukatlardan, İstanbul Barosu'na tepki: Tavrınız hukuki değil
  • Çok Okunanlar

    1. Fetih namazı
    2. Yelkenler indirildi
    3. Bu olacak Ayasofya!
    4. Fethimiz mübarek olsun!
    5. Halkımız gösterilene değil, gizlenene baksın
    6. Ya Allah!
    7. İktidarda figüran çatlağı
    8. Şok Detay
    9. Yasa geri çekilsin
    10. Fethin erleri hocasıyla buluştu
  • Çok Yorumlanan

    1. İsim koyarken nelere dikkat etmeliyiz?
    2. Yeterlilik derecesi en yüksek ürün kayısı
    3. Zile Kalesi restore ediliyor
    4. Mısır seçimleri Filistin'i etkileyecek
    5. Sezaryenle doğanlarda obezite riski daha fazla
    6. Gençlerde çatışma
    7. En ağır imtihanları onlar yaşadı
    8. En ağır imtihanları onlar yaşadı
    9. İlk çeyrekte yarım puan büyüdü
    10. 30 bin kişi çıkaracak, 3.5 milyar dolar tasarruf edecek
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama
Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Seri İlan Kullanım Şartları | Seri İlan Hizmetin İade Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat
Sponsor Bağlantılar : Kombi | Özgür Kocaeli Gazetesi

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek