Amerika'nın New Jersey eyaletindeki mahkeme organ ticareti yapmakla suçlanan bir grup Siyonistten birinin organ ticareti yaptıklarını ve başka ülkelerden aldıkları organları Amerika'ya getirdiklerini itiraf ettiğini duyurdu.
Trenton'daki Federal Mahkeme'de yargılanan 60 yaşındaki Levy Ishak Rosenbaum'un, "insan organları bulundurmak ve organ ticareti planlamak" yönünde kendisine yöneltilen dört suçlamayı kabul ettiği belirtildi. Savcılar, Rosenbaum'un 2006-2009 yılları arasında böbrek için 120-150 bin dolar ücret ödeyen Amerikalı vatandaşlarla mafya arasında görüşmeler yaptığını belirtti. Mahkeme, Rosenbaum'un karaborsada hukuksuz bir şekilde insan organlarını satanlara yönelik yapılan operasyonlar çerçevesinde tutuklandığında böbrek kaçakçılığından habersiz olmadığını itiraf ettiğini de ifade etti.
Organ mafyasına karşı iki yıl önce yapılan operasyonlarda, bir grup haham tutuklanırken, Haiti depremi için ülkeye giden Siyonist kurtarma ekibinin kurbanların organlarını çaldıkları basına yansımıştı. Siyonist rejimin tutuklandıktan sonra şehit olan Filistinlilerin organlarını da çaldığı daha önce belgelenmişti.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



