milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

29 MAY 2012 SAL
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • DALGA ASKERİ AŞAMADI
  • KRAMPLARI ÇÖZÜCÜ,TESKİN EDİCİ,(ÇANOTU)
  • SİYONİST KATİLLER TUTUKLANABİLİR
  • ÜMMET, İSLAM BİRLİĞİ'Nİ BEKLİYOR
  • KADIN GARSON ZORUNLULUĞU
  • DEVLET DE ÖZAL'IN ÖLÜMÜNÜ ŞÜPHELİ BULDU
  • YA ALLAH!
  • YENİ BİR DÜZEN KURMANIN VAKTİ GELDİ
  • MÜSLÜMAN GENÇLER İSTANBUL'DA BULUŞTU
  • FETİH NAMAZI

Sıcaklıklar düşmeye devam ediyor

18 EKİM 2011
SAL 11:57

[-] Normal [+]
  • Haber
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Yorum Yaz

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin büyük bölümünde aralıklarla görülecek yağışların Mersin, Adana, Osmaniye, K.Maraş ve Hatay, öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Ordu ve Giresun, akşam saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, İnebolu ile gece saatlerinde Trabzon, Rize, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ çevreleri ile Bursa, Bilecik, Kütahya, Bolu, Kastamonu ve Karabük'ün yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

  • Sıcaklıklar düşmeye devam ediyor -

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Marmara'nın batısı ve Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Orta Karadeniz kıyıları, Güney Ege kıyıları ve Doğu Akdeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların Mersin, Adana, Osmaniye, K.Maraş ve Hatay, öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Ordu ve Giresun, akşam saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, İnebolu ile gece saatlerinde Trabzon, Rize, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-

Rüzgarın, Marmara'nın batısı, Orta Karadeniz kıyıları ile Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı, Marmara'nın doğusu ile Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

BÖLGE BÖLGE 5 GÜNLÜK HAVA HARİTALARI VE İL İL 5 GÜNLÜK SICAKLIK DERECELERİ

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek. (10)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde doğu ilçeleri (Ş.Koçhisar, Evren vb) kısa süreli ve yerel yağmur ve sağanak yağışlı (11)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar, kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek. (15)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor. (26)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, doğu ilçeleri (Serik, Alanya, Gazipaşa, Manavgat, İbradı, Gündoğmuş, Side) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (21)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (16)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu (16)

DİYARBAKIR: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (25)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Bölge genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile zamanla Bursa ve Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Kırklareli, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı (Karayel), doğusunda güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kütahya ve Uşak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Kütahya'nın yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Mersin, Adana, Osmaniye, K.Maraş, Hatay çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğusu ile sabah ilk saatlerde Ankara'nın doğu ilçelerinin (Evren, Ş.Koçhisar vb) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, akşam saatlerinde Bolu, Kastamonu ve Karabük çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve İnebolu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile zamanla Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ordu ve Giresun ile gece saatlerinden itibaren Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Malatya ile öğle saatlerinden itibaren Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Elazığ, akşam saatlerinden sonra Bitlis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, G.Antep, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır ile akşam saatlerinden sonra Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Adıyaman çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Haber bölümü’nde 18.10.2011 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • tags Etiketler: yağış, soğuk, hava, marmara, ege, anadolu, doğu, güneydoğu,
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
shape
  • Haber

    1. Başörtülü öğretmen haklarını istiyor
    2. 10 tane görevim var
    3. Kırmızı bülten isteme yetkimiz yok
    4. Birden fazla sınav dönemi
    5. Sağlıkçılar, 2 saat iş bıraktı
    6. Suriyeli çocuklar, hayata gülümsüyor
    7. Yaşamını 200 kiloluk üvey oğluna adadı
    8. 2012-ALS sonuçları açıklandı
    9. Esed'in başına 450 bin dolar ödül koydu
    10. Askeri operasyonlar Hama'da da katliam boyutuna vardı: 50 ölü
  • Diğer

    1. '1961, 1982 değil 2023 anayasasını yapmak istiyoruz'
    2. 'El bombası attılar'
    3. 'Kürtaj yasaklanmalı'
    4. Yazıcıoğlu soruşturmasında 3 tahliye
    5. "Öğretmenine sahip çık"
    6. Final heyecanı başlıyor
    7. Komşu ile hazırlık maçı
    8. Beşiktaş'tan ikinci UEFA çıkarması
    9. Bursaspor, Ömer Erdoğan'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı
    10. Ne varsa yerlilerde var
  • Çok Okunanlar

    1. Fetih namazı
    2. Bu olacak Ayasofya!
    3. Ya Allah!
    4. Fethimiz mübarek olsun!
    5. Şok Detay
    6. Yeni bir düzen kurmanın vakti geldi
    7. Fethin erleri hocasıyla buluştu
    8. İstanbul, İslam dünyasının liderlerine ev sahipliği yapacak
    9. Terör Dehşeti
    10. Kahraman polis can kaybını önledi
  • Çok Yorumlanan

    1. Yeterlilik derecesi en yüksek ürün kayısı
    2. Zile Kalesi restore ediliyor
    3. Hollande Afganistan'da 'farklı' şekilde kalacak!
    4. Savaşın acı dolu izleri bu müzede
    5. Tekkeler niye kapatıldı?
    6. Küresel ekonomide "Yunan" korkusu
    7. Fransa'yı topa tuttu
    8. Katılım Bankaları yüzde 20'yi hedefliyor
    9. Bol keseden laf var
    10. Avrupa'da resesyon Rusya'da siyasi krize dönüşür
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama
Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Seri İlan Kullanım Şartları | Seri İlan Hizmetin İade Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat
Sponsor Bağlantılar : Kombi | Özgür Kocaeli Gazetesi

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek