Sektörlerinin en önemli sorununun büyük marketlerin çoğalması ve kayıtdışının ortaya çıkardığı haksız rekabet olduğunu vurgulayan Davut Tokgöz, "Biz hizmet sektörü olarak siparişe dayalı olarak çalıştığımızdan dolayı sorunları aşabiliyoruz" dedi.
Firmalarının 1998 yılından beri faaliyette olduğunu, Feza‘nın kendi markaları olduğunu ifade eden Feza Mutfak sahibi Davut Tokgöz, "Satışımızın yüzde 60‘lık bölümünü internet üzerinden gerçekleştiriyoruz. A‘dan Z‘ye dekorasyon yapıyoruz. Kalitemize güveniyoruz. Zamanında teslim bizim için çok önemli. Fiyatlarımız ise kalitemize oranla çok uygun. İnşallah Anadolu‘ya da bayilikler vereceğiz" dedi.
Sektörlerinin en önemli sorununun büyük marketlerin çoğalması ve merdiven altı olarak kayıtdışı çalışanların ortaya çıkardığı haksız rekabet olduğunu vurgulayan Tokgöz, "Biz hizmet sektörü olarak siparişe dayalı olarak çalıştığımızdan dolayı sorunları aşabiliyoruz. Ekonomik kriz ise derinleşerek devam ediyor. Kiralar, vergiler, SGK primleri çok yüksek.
Giderler çok yüksek. Kâr marjımız ise bu giderlere oranla çok düşük. Vatandaş bankalara borçlanıyor. Milletimiz AKP‘nin ekonomi politikalarından çok muzdarip. Ekonomik parametreler yerli yerinde gibi görünüyor ama piyasalardaki ateş gittikçe yükseliyor" dedi.





